Balkanin koirat ry – vapaaehtoistyötä kodittomien koirien hyväksi

Balkanin koirat ry on vuonna 2015 rekisteröity voittoa tavoittelematon yhdistys. Toimimme vapaaehtoisvoimin parantaaksemme kodittomien koirien elinolosuhteita pääsääntöisesti Pohjois-Bosniassa sijaitsevilla koiratarhoilla. Keräämme varoja koirien päivittäisiin tarpeisiin, koiratarhojen kunnostamiseen sekä lääkinnällisiin hoitoihin. Tiedotamme koirien tilanteesta ja hyvinvoinnin epäkohdista ja pyrimme vaikuttamaan eläinsuojelullisiin asenteisiin.

Yhdistyksen aktiivijäsenet vierailevat omakustanteisesti ja säännöllisesti Bosnian tarhoilla, noin 2-3 kuukauden välein. Toiminta on keskittynyt pääasiallisesti Balkanin koirat ry:n koirien turvakodin rakentamiseen jossa koiria on tällä hetkellä noin 100. Lisäksi toimimme Preslican kunnallisella tarhalla, jossa koiria on vaihtelevasti 150-250. Yhteistyötarhat ovat myös Doboj:n yksityinen tarha ja Prnjavorin yksityinen tarha.  Päätarkoituksemme on vähentää kodittomien koirien määrää tarhoilla sekä kaupungin kaduilla (steriloinnit) ja parantaa tarhalla olevien koirien elinolosuhteita. Huolehdimme koirien terveydestä (vuosittaiset rokotukset, ulkoloishäädöt, madotukset, lääkinnälliset -joskus akuutit- hoidot), Preslican tarhan kunnostaminen, ruokakuluihin osallistuminen, adoptiotoiminta ja kummitoiminta. Tiedotamme koirien tilanteesta ja hyvinvoinnin epäkohdista sekä pyrimme vaikuttamaan eläinsuojelullisiin asenteisiin.

Balkanin koirat ry on Responsible Rescue -sitoutunut yhdistys ja yksi perustajayhdistyksistä (1.4.2018).


                                                          Tuoreimmat uutiset

26.5.2020 Ruokakeräys! Lue lisää 

24.4.2020 Hyvää koiranpäivää kaikille! Lue lisää

16.4.2020 Uutta Balkanin koirilla: yrityskummius Lue lisää

8.4.2020 Tiedote: Koronaviruspandemian vaikutukset yhdistyksen toimintaan Lue lisää

27.3.2020 Sterilointipankki on avattu! Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset uutisemme löydät ajankohtaista


Viimeksi päivitetty

Vucko
Ronja

Balkanin koirat ry on Responsible rescue -sitoutunut yhdistys ja yksi perustajayhdistyksistä (1.4.2018).

Hyvän kodin löytäminen Suomesta Bosnian kodittomalle koiralle on merkittävässä roolissa Balkanin koirat ry:n toiminnassa. Kun löydämme hyviä koteja tarhan koirille, voimme pelastaa yhä useamman koiran kaduilta sekä huonomaineiselta kunnalliselta tarhalta parempiin olosuhteisiin.

Yhdistystämme voi tukea esimerkiksi lahjoittamalla ruokaa, tavaroita tai rahaa koirien hyväksi. Voit myös liittyä kannatusjäseneksi tai tukea tekemäämme sterilointityötä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: