VAPAAEHTOISTYÖTÄ KOIRIEN HYVÄKSI

Balkanin koirat ry on vuonna 2015 rekisteröity voittoa tavoittelematon yhdistys. Tavoitteenamme on parantaa kodittomien koirien elinoloja paikallisesti Bosniassa (pääsääntöisesti Pohjois-Bosniassa) sijaitsevilla koiratarhoilla ja yhdistyksen omalla koirien turvakodilla. Aktiivimme Mei ja hänen miehensä Drazen asuvat turvakodilla ja pyörittävät tarhan arkea kahdestaan. Yhdistyksen muut aktiivijäsenet asuvat Suomessa ja vierailevat säännöllisesti Bosnian tarhoilla (noin 2-3 kk:n välein) auttamassa. Yhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen, ja myös kaikki aktiivien matkat Bosniaan ovat omakustanteisia. Koronan seurauksena Suomen aktiivit eivät päässeet matkustamaan Bosniaan yli vuoteen ja turvakodilla työt kasaantuivat apukäsien puutteen vuoksi. Tällä hetkellä yksi tärkeimmistä projekteistamme on turvakodin rakentaminen ja ylläpito, sekä varojen kerääminen turvakodin koirien ruoka- ja sairaanhoitokulujen kattamiseksi.

Yhdistyksemme päätarkoituksena on vähentää kodittomien koirien määrää Bosnian tarhoilla sekä kaupungin kaduilla, ja parantaa tarhoilla elävien koirien elinolosuhteita.  Avustustoimintaamme kuuluukin turvakotiprojektimme lisäksi sterilointiprojekteihin osallistuminen, koirien terveydestä huolehtiminen (vuosittaiset rokotukset, ulkoloishäädöt, madotukset, lääkinnälliset hoidot ja tarvittavat akuutit hoidot), kunnallisen tarhan ruokakuluihin osallistuminen, adoptiotoiminta ja kummitoiminta. Toimimme pienellä, vapaaehtoisporukalla. Otamme mielellämme mukaan joukkoomme lisää apukäsiä.

Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki Balkanin koirien avustustoiminnasta kiinnostuneet!

Haluatko mukaan toimintaan?

Löydät meidät somesta:
Facebook: Balkanin koirat ry
Instagram: @balkaninkoirat

Balkanin koirat ry:n rekisterinumero: 215.052 (alkaen 21.5.2015), kotipaikka Helsinki

Tilinumero: FI96 5800 1320 3217 47

Bic-koodi: OKOYFIHH

Pankki: Helsingin OP

Balkanin koirat ry on rekisteröitynyt TRACES-järjestelmään sekä Aluehallintovirastoon, numerolla 4445/0521/2015.

Poliisihallitus on myöntänyt Balkanin koirat ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2020/953. Lupa on toistaiseksi voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Their lives are in our hands. We are their guardians. We are their voice. Speak up and be heard.

Balkanin koirat ry

%d bloggaajaa tykkää tästä: