Adoptiohakemus

Olethan jo tutustunut sivuiltamme löytyviin kotiutusohjeisiin ja adoptiosopimukseen?
Mikäli se on vielä tekemättä, käythän tutustumassa ensin ohjeisiin ja täytä vasta sen jälkeen adoptiohakemus. Täytäthän hakemuksen huolella ja vastaat kaikkiin kohtiin rehellisesti ja perusteellisesti, sillä se nopeuttaa yhteydenottoa yhdistyksen puolelta.

Kotiutusohjeet >
Adoptiosopimus >

Yhdistyksen pienten resurssien vuoksi etsimme koirille koteja pääsääntöisesti Etelä-Suomen ja Keski-Suomen alueelta. Tilannekohtaisesti harkitsemme adoptiota myös muualle Suomeen.

Suosittelemme kaikkia adoptiota harkitsevia käymään läpi verkkokurssin Kulkurista kotikoiraksi tai perehtymään muuten aiheeseen huolella. Usein kysytyt kysymykset

Suositeltavaa kirjallisuutta koiran adoptiota harkitseville:

Helena Telkänranta – Millaista on olla koira

Katariina Laine – Ei kenenkään koirat – Rescuekoiria auttamassa

Heli Mäenpää – Etsii omaa ihmistä

Tuire Kaimio – Koirien käyttäytyminen

Täytäthän adoptiohakemuksen huolella ja ajan kanssa. Emme ota käsittelyyn hakemuksia, jotka on täytetty vajavaisesti tai huolimattomasti. Toivomme rehellisyyttä ja mahdollisimman paljon tietoa adoptiosta kiinnostuneelta, sillä se helpottaa sopivan koiran löytymistä. Jos koemme adoptiohakemuksen sopivaksi, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse. HUOM! Emme ole yhteydessä, mikäli emme etene adoptioprosessissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: