Toimi kummina

Haluatko lähteä mukaan Balkanin koirien kummitoimintaan?                       

Kummikoiratoiminta auttaa Bosnian koiratarhalla asuvia koiria, jotka odottavat vielä lopullista kotiaan. Kummikoirien joukossa on myös koiria, jotka eivät vielä pysty etsimään uutta kotia.  Osa koirista on odottanut tarhalla monia vuosia.

Tarhan olosuhteet ovat hyvin alkeelliset, joten kummitoiminnan avulla voimme parantaa koirien elinoloja tarhalla. Kummituen avulla voimme hankkia uusia koirankoppeja tai suurempia aitauksia. Tuen avulla voidaan myös hoitaa koiria, jotka tarvitsevat säännöllistä tai akuuttia lääkinnällistä hoitoa. Lisäksi voimme mahdollisuuksien mukaan hankkia erityistä hoitoa vaativille koirille paikallisia kotihoitopaikkoja Bosniasta.

Koirakummiksi ryhtyminen on helppo tapa tukea tarhoilla asuvien koirien hyvinvointia. Koiran kummina voi toimia yksittäinen henkilö tai vaikka työporukka.

Oma kummikoira

Saat oman kummikoiran ja etunimesi näkyy kummikoiran esittelyn yhteydessä. Kummina saat kummikoirasi kuulumisia ja valokuvia sähköpostiisi aina tarhakäyntiemme jälkeen. Jos haluat ilmoittautua koiran kummiksi, laita sähköpostia balkaninkoirat@gmail.com ja kerro, kenen kummina haluat toimia. Yhdellä koiralla voi olla useampia kummeja.

Kummimaksu on 10 euroa kuukaudessa. Kummimaksun voi maksaa joka kuukausi, tai useamman kuukauden kerralla. Kummimaksu maksetaan Balkanin koirat ry:n rahankeräystilille FI0458001320321754. Käytäthän maksuviitettä 1705090. Jos maksu ei onnistu viitteen kanssa, voit laittaa viestikenttään sanan ”kummikoira”. Jos sinulle tulee kysyttävää kummikoirista, kerromme mielellämme lisää.

Kummikoirat kiittävät avustasi! 

 

Seuraavat koirat etsivät omaa kummia:

 

 

 

 

 

 

Kumman kummina

 

 

 

 

 

 

 

 

Cinnamonin kummina

 

 

 

 

 

Astra-toukokuu

 

 

 

 

Astran kummina

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG-20181011-WA0010

Uno

 

 

Unon kummina

 

 

 

 

 

 

 

Suzi

 

 

 

Suzin kummina

 

 

 

 

 

 

 

Zeus

 

 

 

 

Zeuksen kummina

 

 

 

 

 

 

Rex

 

 

 

Rexin kummina

 

 

 

 

 

Muhku

 

 

 

 

Muhkun kummina

 

 

 

 

 

Ratko

 

Ratkon kummina

 

 

 

 

 

Tigra

 

 

 

Tigran kummina

 

 

 

Sunny

 

 

 

 

Sunnyn kummina

 

 

 

Amor

 

 

Amorin kummina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jerryn kummina

 

 

 

 

Pentukummius

 

 

 

 

Tarhan pentujen kummina

 

Poliisihallitus on myöntänyt Balkanin koirat ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2018/756.  Lupa on voimassa 30.08.2018 – 29.08.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.