Toimi kummina

Haluatko lähteä mukaan Balkanin koirien kummitoimintaan?                       

Kummikoiratoiminta auttaa Bosnian koiratarhalla asuvia koiria, jotka odottavat vielä lopullista kotiaan. Kummikoirien joukossa on myös koiria, jotka eivät vielä pysty etsimään uutta kotia.  Osa koirista on odottanut tarhalla monia vuosia.

Tarhan olosuhteet ovat hyvin alkeelliset, joten kummitoiminnan avulla voimme parantaa koirien elinoloja tarhalla. Kummituen avulla voimme hankkia uusia koirankoppeja tai suurempia aitauksia. Tuen avulla voidaan myös hoitaa koiria, jotka tarvitsevat säännöllistä tai akuuttia lääkinnällistä hoitoa. Lisäksi voimme mahdollisuuksien mukaan hankkia erityistä hoitoa vaativille koirille paikallisia kotihoitopaikkoja Bosniasta.

Koirakummiksi ryhtyminen on helppo tapa tukea tarhoilla asuvien koirien hyvinvointia. Koiran kummina voi toimia yksittäinen henkilö tai vaikka työporukka.

Koiran kummi maksaa kerran kuukaudessa 10 euroa tai halutessaan saa maksaa enemmän.  Balkanin koirien rahankeräystilille: FI04 5800 1320 3217 54. Käytäthän maksuviitettä 1705090 ja viestikenttään sana ”kummikoira”.

Oma kummikoira

Saat oman kummikoiran ja etunimesi näkyy kummikoiran esittelyn yhteydessä. Kummina saat kummikoirasi kuulumisia ja valokuvia sähköpostiisi aina tarhakäyntiemme jälkeen. Jos haluat ilmoittautua koiran kummiksi, laita sähköpostia balkaninkoirat@gmail.com ja kerro, kenen kummina haluat toimia. Yhdellä koiralla voi olla useampia kummeja.

Kummikoirat kiittävät avustasi! 

 

Seuraavat koirat etsivät omaa kummia:

Nada

 

 

Lisätietoa tulossa

 

 

 

 

Ratko

 

Ratkon kummina

 

 

 

 

Gavrilo

 

 

 

Gavrilon kummina

 

 

 

 

 

 

Havu

 

 

Havun kummina

 

 

 

 

 

Efria vasemmalla

 

 

 

Efrian kummina

 

 

 

 

Una

 

 

 

 

 

Unan kummina

 

 

 

 

Bobis

 

Bobiksen kummina

 

 

 

 

 

 

Tigra

 

 

 

 

Tigran kummina

 

 

 

Sunny

 

 

 

 

Sunnyn kummina

 

 

 

 

Kajo

 

 

 

 

Kajon kummina

 

 

 

Trudy

 

 

 

Trudyn kummina

 

 

 

 

Pamina

 

 

Paminan kummina

 

 

 

 

 

Amor

 

 

Amorin kummina

Mainokset