Suffeli, erityisadoptio

Suffeli, arv. synt. 3.5.2020, tyttö, n. 14kg

Ihmisläheinen ja hieman hupsu Suffeli etsii omaa kotia turvakodilta käsin. Suffeli saapui turvakodille ihan pienenä pentuna kolmen siskonsa kanssa. Siskot löysivät jo kodit Suomesta, mutta Suffeli etsii edelleen omaansa. Suffeli pärjää ihan hyvin aitauksessaan turvakodilla, mutta toki nyt olisi jo aika löytää viimein se oma, loppuelämän koti.

Aitauksessa Suffeli tykkää leikkiä muiden koirien kanssa ja juosta pallon perässä aina kun sellainen on tarjolla. Ihmistä hän lähestyy aina innokkaasti, mutta väistyy usein jos rapsutuksille on ruuhkaa.

Suffelilla on syntymästään asti ollut huonot (hieman sisäänpäin kääntyvät) polvet, jotka tulee vaatimaan mahdollisesti hoitoa tulevaisuudessa. Bosniassa saadun diagnoosin mukaan polvet voidaan mahdollisesti korjata kirurgisesti (tekonivel), jos polvet alkavat vaivata. Tästä syystä Suffeli adoptoituukin erityisadoption kautta. Tällä hetkellä polvet eivät onneksi näytä vaivaavan ja liikkuminen sujuu ongelmitta.

Suffelilla on siskojensa tavoin todella ihastuttava luonne. Uskomme Suffelin sopeutuvan myös monenlaiseen kotiin niin ainoana kuin toisen koiran kaverina.

Marraskuussa 2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: