Muumimamma

Muumimamma, n. 7- vuotias tyttö, n. 13kg

Muumimamma etsii hyvää loppuelämän kotia! ❤️

Suloinen ja sitkeä pieni Muumimamma tuli yhdistyksen turvakodille syksyllä -21 Dobojn kunnalliselta tarhalta. Tutustuimme Mummimammaan elokuussa. Pieni kääryle makasi päätykulmassa ja ihmettelimme miksi boksissa oli yksinään tämä liikuttava surumielinen tyttö. Astuimme boksin sisäpuolelle, ja Muumimamman seurassa oli pieni pieni pentu, josta se piti hyvää huolta. Silloin Muumimamma oli hieman epäileväinen, mutta tuli heti hakemaan kontaktia kun sille juttelimme. Muumimamma ja pentu olivat vielä elossa seuraavalla tarhavierailulla, ja silloin yhdessä ne pääsivät turvakodille. Muumimamman pentu Ženka on kasvanut ja voi hyvin, emo ja pentu ovat edelleen kiintyneitä toisiinsa ja usein myös leikkivät yhdessä.

Muumimamma on oman arvonsa tunteva mamma, jolla ei ole suurempia ongelmia etupihan koiralaumassa. Eniten aikaa se viettää lähellä rakennusta, jossa se nukkuu yöt omassa pedissä Ženkan kanssa, ja sinne on tähän asti ollut sallittu vain Tipu koira. Muumimamma on noin 7-vuotias ja pieni-keskikokoinen. Luonteeltaan Muumimamma on tuttujen ihmisten kanssa kiltti ja nauttii läheisyydestä, tarhan vilske on sille vähän likaa, siksi toivommekin että se pääsisi pian asumaan rauhallisempaan ympäristöön, omaan kotiin. Muumimamma on kuitenkin reipas, energiaa ja leikkisyyttäkin löytyy.

Muumimammalle etsitään kotia, jossa on entuudestaan kokemusta koirista. 🙂 Muumimamma ei välitä koiraseurasta, ja sopisikin parhaiten rauhalliseen kotiin ainoaksi koiraksi, tai yhteiseen kotiin Ženka pentunsa kanssa. 🧡

Marraskuussa 2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: