Lahjoita

Lahjoita

Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse balkaninkoirat@gmail.com, mikäli haluat lahjoittaa tavaraa.

Otamme kiitollisina vastaan tavara- sekä rahalahjoituksia. Erityistä tarvetta tarhoilla on penturuoista, aikuisten ruoista, koiratarvikkeista (esimerkiksi lelut, kaulapannat, talutushihnat, valjaat sekä pienet koiranpedit).

Otamme myös vastaan ulko- ja sisäloishäätölääkkeitä (esimerkiksi Frontline, Advocate, Bayvantic, Axilur, Drontal), maidonkorvikkeita pennuille sekä ravintolisiä, vitamiineja ja hivenaineita (esimerkiksi Nutriplus-geeli). Myös hoitotarvikkeet ovat erittäin tervetulleita, kuten esimerkiksi desinfiointiaineet, puhdistusaineet, sidetarvikkeita, silmähuuhteita, voiteita sekä käsihanskoja. Voit lahjoittaa myös muovisia koiranpetejä, vanhoja pyyhkeitä ja mattoja, otsa- ja käsilamppuja, karvanleikkureita, lentobokseja ja virtsa-alustoja.

Rahalahjoituksia voi suorittaa yleistilillemme: FI96 5800 1320 3217 47  

Maksun saaja: Balkanin koirat ry
Bic-koodi: OKOYFIHH
Pankki: Helsingin OP
Viestikenttä: Yleislahjoitus

Tai Mobilepaylla:

1. Kirjaudu sisään Mobilepayhin ja valitse LÄHETÄ rahaa. Näppäile haluamasi summa. Paina ”jatka”.

2. Näppäile numero 35642. (Pitäisi tulla näkyviin Balkanin koirat) Valitse ”valmis”.

3. Vahvista painamalla ”Lähetä rahaa”.

4. Saat vahvistukseksi kuitin suorituksestasi.

Yleislahjoituksilla katamme mm. äkilliset eläinlääkärikulut, tarvikeostokset, lääkeostokset, ruoka (Preslican tarhalle ja turvakodille) sekä kuukausittaisia juoksevia kuluja kuten turvakodin työntekijän kuukausittainen palkka ja bensakulut.

Poliisihallitus on myöntänyt Balkanin koirat ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2020/953. Lupa on toistaiseksi voimassa oleva koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: