Lahjoita

Lahjoita

Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse balkaninkoirat@gmail.com, mikäli haluat lahjoittaa tavaraa.

Otamme kiitollisina vastaan tavara- sekä rahalahjoituksia. Erityistä tarvetta tarhoilla on penturuoista, aikuisten ruoista, koiratarvikkeista (esimerkiksi lelut, kaulapannat, talutushihnat, valjaat sekä pienet koiranpedit).

Otamme myös vastaan ulko- ja sisäloishäätölääkkeitä (esimerkiksi Frontline, Advocate, Bayvantic, Axilur, Drontal), maidonkorvikkeita pennuille sekä ravintolisiä, vitamiineja ja hivenaineita (esimerkiksi Nutriplus-geeli). Myös hoitotarvikkeet ovat erittäin tervetulleita, kuten esimerkiksi desinfiointiaineet, puhdistusaineet, sidetarvikkeita, silmähuuhteita, voiteita sekä käsihanskoja. Voit lahjoittaa myös muovisia koiranpetejä, vanhoja pyyhkeitä ja mattoja, otsa- ja käsilamppuja, karvanleikkureita, lentobokseja ja virtsa-alustoja.

Rahalahjoituksia voi suorittaa yleistilillemme: FI96 5800 1320 3217 47  

Maksun saaja: Balkanin koirat ry
Bic-koodi: OKOYFIHH
Pankki: Helsingin OP
Viestikenttä: Yleislahjoitus

Yleislahjoituksilla katamme kaikki koiriin liittyvät kulut, esim. äkilliset eläinlääkärikulut, tarvike- ja/tai lääkeostokset sekä ruoka.

Poliisihallitus on myöntänyt Balkanin koirat ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2018/756. Lupa on voimassa 30.08.2018 – 29.08.2020  koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: