Toimi kotihoitajana

_mg_2347Hienoa, että olet kiinnostunut toiminnastamme 🙂

Kotihoitajuus on upea tapa auttaa kodittomia koiria! Kotihoitajana toimiminen edistää koiran mahdollisuuksia oman kodin löytämiseen, erityisesti niiden koirien kohdalla, jotka tarhalla jäävät jostain syystä huomaamattomaksi ja odottavat useita vuosia kohtalonsa muuttumista.

Ilmoitettuasi kiinnostuksesi meille ja kerrottuasi muutamia perustietoja (asuinpaikka, perhe, muut kotieläimet ja minkälainen kokemus sinulla on koirista), otamme yhteyttä ja sovimme kotikäynnin. HUOM! etsimme kotihoitopaikkoja tällä hetkellä ainoastaan Etelä-Suomen alueelta ja Keski-Suomen alueelta rajallisten resurssiemme ja käytännön syiden takia.
Kotikäynnin aikana saat tietoa yhdistyksen toiminnasta ja selvitetään puolin ja toisin mahdollisuus toimia sijaiskotina sekä minkälainen hoitokoira sopisi juuri sinulle. Yhdistyksen aktiivit valikoivat kotihoitoon saapuvat koirat ottaen huomioon myös tulevan kotihoitajan toiveita mm. koosta ja energiatasosta.

Kotihoitajalta edellytetään tietenkin sitoutumista kotihoidettavaan sen etsiessä kotia.

Tässä muutama tärkeä tieto kotihoitajuudesta: kotihoitajuus

Jos olet kiinnostunut toimimaan kotihoitajana, haluat lisätietoja tai kuulla kokemuksia kotihoitajalta, laita meille viestiä balkaninkoirat@gmail.com niin otamme sinuun yhteyttä.

Tervetuloa mukaan auttamaan!