Keräykset

Keräykset

Tällä sivulla päivitämme ajankohtaiset keräykset, joiden tuotto menee lyhentämättömänä tiettyyn tarkoitukseen.

Balkanin koirat ry:n rahankeräystili on FI04 5800 1320 3217 54

Poliisihallitus on myöntänyt Balkanin koirat ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2020/953. Lupa on toistaiseksi voimassa  koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

6.7-31.8.22

Keräys – tule mukaan tukemaan karanteeni- ja eläinlääkäritilojen rakentamista

Balkanin koirien turvakodilla on rakennustyöt jo kovassa vauhdissa!

Rakennamme Animalialta saadun hankeavustuksen (14 500€) turvin turvakodille erillistä rakennusta, jossa on eristystiloja ja eläinlääkäritila. Eristystilat (viisi huonetta) on tarkoitettu uusille koirille, pennuille, sairaille tai leikkauksesta toipuville koirille. Eläinlääkärin tilassa voimme tulevaisuudessa steriloida enemmän koiria turvakodillamme ja siellä eläinlääkäri voi rauhassa tehdä työtään. Kaikki ylimääräinen koirien kuljettaminen edestakaisin jää pois. Haaveenamme on toteuttaa sterilointikampanja paikallisten ihmisten koirille ko. tilaa hyödyntäen.

Animalian hankeavustuksen avulla olemme päässeet hyvään vauhtiin, mutta rakennustyöt pysähtyvät hyvin nopeasti, mikäli rahoitus puuttuu. 14 500€ ei vielä riitä rakennuksen valmistumiseen. Tarvitsemme kipeästi apuanne, jotta rakennus saadaan valmiiksi. Kuten kaikki varmasti tiedämme, materiaalikustannukset ovat lähes tuplaantuneet. Tarvitsemme ainakin 10 000€, jotta rakennus saadaan valmiiksi. Olethan mukana rakentamassa parempaa huomista Bosnian kodittomille koirille?

Voit auttaa lahjoittamalla

Mobilepay: 35642
(Kaikki 6.7.-31.8. lahjoitetut varat käytetään rakennustöihin)

Tilisiirto: (Viitenumerolla 702298 lahjoituksesi ohjautuu rakennustöihin)
FI04 5800 1320 3217 54
Maksun saaja: Balkanin koirat ry
Bic-koodi: OKOYFIHH Pankki: Helsingin OP
Viitenumero: 702298
Viestikenttä: Rakennustyöt


Ruokakeräys 14.-26.12.21 ‼️🐾

 
Pakkaset on saapunut Bosniaankin ja ruoan tarve kasvaa yhä enemmän. Pyydämme jälleen apuanne Bosnian kodittomille koirille🙏 Talvi on jokaisella koiratarhalla rankin aika ylläpidon kannalta, myös turvakodilla ruokatilanne aiheuttaa jatkuvaa huolta ja kuluja kertyy koko ajan enemmän.
Ruokakulu on suurin kulu. Yhdistyksemme yli 200 koiran tarhalla asuu aikuisia koiria, pentuja, senioreita sekä aina välillä loukkaantuneita koiria, jotka tarvitsevat erityisruokavalioita. Emme missään nimessä halua olla siinä tilanteessa, että koirat joutuisivat ikinä kokemaan nälkää vaan toivomme ,että heidän tärkein päivittäinen tarve olisi jatkossakin turvattu. Kuivamuonaa kuluu keskimäärin noin 100kg päivässä ja märkääruokaa 15 purkkia päivässä.
Myös Dobojn kunnallisen tarhan vierailuilla aktiivimme vievät mukanaan 3-5 ruokasäkkejä, ja siellä ruoan tarve on vielä suurempi 🥺 Tarvitsemme tukeanne, jotta pystyisimme ostamaan tarpeeksi ruokaa ja tämä onnistuu vain ja ainoastaan lahjoitusavustuksilla ja kummituella, joista olemme äärettömän kiitollisia 🧡
Mikäli haluat osallistua talviruokakeräykseen voit lahjoittaa haluamasi summan:
 
❤️ Mobilepaylla:
1. Kirjaudu sisään Mobilepayhin ja valitse LÄHETÄ rahaa. Näppäile haluamasi summa. Paina ”jatka”.
2. Näppäile numero 35642. Valitse ”valmis”.
3. Lisää kommentti ”RUOKAKERÄYS” ja vahvista painamalla ”Lähetä rahaa”.
4. Saat vahvistukseksi kuitin suorituksestasi.
 
❤️ Suoraan tilillemme:
FI04 5800 1320 3217 54
Maksun saaja: Balkanin koirat ry
Bic-koodi: OKOYFIHH
Pankki: Helsingin OP
Viitenumero: 202235
 
♥️ Facebook keräys: https://fb.me/e/7N3A4Mfck
Pienikin apu on tarpeen!
Poliisihallitus on myöntänyt Balkanin koirat ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2020/953. Lupa on toistaiseksi voimassa oleva koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

8.2.2021 *PÄÄTTYNYT* Keräys uutta autoa varten

*KERÄYS ON PÄÄTTYNYT*

 

Te lahjoititte meille 4395€!!! ❤️
KIITOS!
Nyt Mei ja Drazen pääsevät etsimään uutta autoa yhdistykselle, ja voitte olla varmoja että siitä julkaistaan tietoa ja kuva heti kun sellainen saadaan. 😍 Kiitos!!

Hei Balkanin koirien seuraajat!
Me pyydämme teidän apuanne jälleen asiassa, jota olemme pohtineet jonkin aikaa. Järjestämme keräyksen, jonka kohteena on auto. Kyllä, luitte oikein, auto.
 
No tehän tiedätte auton, peltikoppi ja neljä rengasta. Todella kätevä väline, jos se toimii. Meillä ja Drazenilla on auto Bosniassa. Se on Mein auto, jonka Mei ajoi ensin Italiasta Suomeen ja Suomesta Bosniaan. Ja on muuten ajanut useammankin kerran Suomesta Bosniaan. Se on matka se.
 
Ongelma on nyt seuraavanlainen: Tämä auto on vanha, se repeää kohta liitoksistaan, se pitää erittäin epäilyttävää ääntä ja sen piuhat ovat rottien nakertamat ja kaiken tämän lisäksi se on kallis ylläpitää sillä se kuluttaa paljon. Se ei ole tila-auto ja uskokaa tai älkää, sitä ei ole tehty koirien kuljettamiseen eikä painavien ruokasäkkien kuskaamiseen. Joka tapauksessa auto on kuitenkin palvellut hyvin.
 
Miksi me sitten järjestämme keräyksen autoa varten? Onko se edes oikein, koska tämä raha ei mene suoraan koirille, se menee autoon?
Ilman Mein autoa Bosniassa meillä ei olisi mitään. Preslicaan on tunnin ajomatka turvakodilta. Ja ei, Dobojssa ei ole julkista liikennettä. Ei näy ratikoita eikä metroja. Näkyy hevosvaunuja ja vanhoja kuorma-autoja.
Voisihan se tietysti toimia: ajella julkisen liikenteen bussilla pitkin kapeita vuoriston hiekkateitä tarhalle. Täytyypä ottaa asialistalle tämän idean kehittäminen heti kun olemme saaneet tämän katukoiraongelman kuriin 😉 Nojoo, oikeasti ilman autoa Bosniassa et pääse oikeastaan mihinkään.
 
Miten tämä liittyy koiriin?
Ilman autoa olisi tontti jäänyt ostamatta, sillä milläpä olisit tontteja kierrellyt katselemaan, kun välimatkat ovat pitkiä ja julkista liikennettä ei ole. Ilman Mein autoa olisi jäänyt pelastamatta todella monta koiraa tienvarresta, koirat eivät olisi päässeet eläinlääkäriin, oli sitten kyseessä hätä tai sterilointi. Ilman autoa olisi mahdotonta viedä koiria steriloitavaksi. Autolla kuljetetaan todella suuria määriä ruokaa, sen kyydissä on ollut todella monia pentuja pahvilaatikoissa, sillä on kuljetettu rakennusmateriaaleja Preslicaan ja turvakodille. Ilman autoa ei olisi saatu lahjoituksia perille. Se on kyllä jännä, millaiseksi tilaihmeeksi tämä auto muuntuu, kun sinne laitetaan lahjoituksia. Jokaikinen kolo kyllä täyttyy leluilla ja ruoalla. Ja miettikääpä tätä: Ilman autoa ei olisi Preslicasta yksikään koira päässyt turvakodille.
 
Vanha auto aiheuttaa paljon huolia, ja mitä koiriin tulee, näitä huolia tuntuu olevan ihan riittävästi muutenkin. Kun auto on yhden päivän poissa pelistä, on tekemättömiä autosta riippuvaisia hommia kasaantunut vino pino. Pitäisi viedä Preslicaan ruokaa, hakea turvakodille koira, viedä yksi eläinlääkäriin ja pitäisihän kaupassakin käydä, jotta jääkapissa olisi muutakin kuin valo. Toivomme, että uudemman auton myötä aikaa vapautuu auton huoltoon käytetystä ajasta tärkeimpään: koirille.
 
Me pyydämme apuanne, jotta voisimme ostaa uuden auton. Haaveissamme olisi pieni pakettiauto, jonne mahtuisi koirien häkkejä ja sillä voisi kuljettaa useamman koiran kerralla. Yhdistys ei suunnittele ostavansa uutta, kiiltävää ja kallista huippusupermahtavaa sähköautoa. Me toivomme löytävämme vähemmän polttoainetta kuluttavan auton, jossa olisi tilaa eikä tarvitsisi pelätä sen lahoavan alle moottoritiellä.
Jos haluat olla mukana toteuttamassa haavettamme uudesta autosta, voit lahjoittaa haluamasi summan tilisiirtona, Mobilepaylla tai Facebookissa keräyssivuston kautta.
 
Tilisiirto:
FI04 5800 1320 3217 54
Maksun saaja: Balkanin koirat ry
Bic-koodi: OKOYFIHH
Pankki: Helsingin OP
Viite: 220288
Viestikenttä: Autokeräys
 
Mobilepay:
Balkanin koirat ry
35642
Viesti: Autokeräys
 
Poliisihallitus on myöntänyt Balkanin koirat ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2020/953. Lupa on toistaiseksi voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

26.5.2020 Ruokakeräys *Suljettu*

Balkanin koirien turvakodilla asuu tällä hetkellä noin 90 koiraa. Preslican kunnallisella tarhalla enemmän. Koirien ruokkiminen on yksi suurimmista kulueristä, ja se ei pienene. Se pikemminkin lisääntyy jatkuvasti.

Tällä hetkellä turvakodin koirat syövät 40kg kuivaruokaa päivässä. Yksi 20kg säkki maksaa 15€. Päivässä ruokaa menee yli 30€ edestä, sillä kuivamuonien lisäksi pennut syövät purkkiruokaa ja koiranmakkaraa. Viikossa turvakodin koirat siis syövät 30€x7pv=210€ edestä ruokaa.

Preslican tarhalle mentäessä Mei ja Drazen ottavat mukaansa aina kaksi tai kolme säkkiä ruokaa, sillä kunnan tarjoama ruoka ei riitä valtavalle koiramäärälle. Kesää kohden Preslican tarhalla myös pennut tulevat todennäköisesti lisääntymään hurjasti. Tällä hetkellä pentuja on noin 20 tarhalla. Kasvavat pennut syövät märkäruokaa paljon. Määrä tulee todennäköisesti tuplaantumaan vielä.

Jos keräämme kampanjalla 2000€, se riittää noin kymmeneksi viikoksi ruokaa koirille. Tämä olisi aivan huikea apu, sillä kaikesta muusta me voimme tinkiä mutta ruoasta emme.

Linkki keräykseen 

Jos et halua lahjoittaa Facebookissa, voit lahjoittaa

Yleistilillemme: FI96 5800 1320 3217 47
Maksun saaja: Balkanin koirat ry
Bic-koodi: OKOYFIHH
Pankki: Helsingin OP
Viestikenttä: Yleislahjoitus

Suuri kiitos avustasi ❤ 


*Keräys suljettu* 27.4.2020 Keräys Vuckon eläinlääkärikuluihin

Kovia kokenut Vucko herra pääsi vihdoinkin tarhalta Suomeen etsimään omaa kotia talvella 2019. Vucko on tällä hetkellä kotihoidossa Helsingissä, mutta tarvitsee tukeanne eläinlääkärikuluihin.
Uudessa kotihoitopaikassa on havaittu lihaksettomuutta ja jäykkyyttä erityisesti takajaloissa. Myös Vuckon hampaat vaativat tarkempaa tutkimusta.
Vuckon tuleva eläinlääkärikäynti onkin varattu ensi viikolle, ja hinta-arvio on noin 250€.
Terveystarkastuksen lisäksi Vuckon selkä ja takajalat rtg-kuvataan. Myös hampaiden kuntoa tarkistetaan, ja arvioidaan mahdollisia tarpeellisia jatkohoitotoimenpiteitä.

Pyydämme tukeasi Vuckon tulevissa hoitokustannuksissa!
Mikäli haluaisit osallistua keräykseen Vuckon hoitoihin, voit lahjoittaa haluamasi summan rahankeräystilille:

Saaja: Balkanin koirat ry
FI04 5800 1320 3217 54
Viite: 555762

Kiittäen,
Balkanin koirat


keräys

*Keräys suljettu* Lahjoita 5€ Rex2 (valkoinen koira) ja Rex (saksanpaimenkoira) aitauksien rakentamiseen turvakodille!

Molemmat koirat pääsivät muuttamaan turvakotiin, kiitos kaikille keräykseen osallistuneille! ❤

Rex2 saapui Preslican tarhalle vuonna 2017 ja on siitä asti elänyt samassa häkissä. Se hylättiin tarhalle, koska se oli purrut tontille tullutta pappia.

Alusta saakka Rex2 on ollut epäluuloinen ihmisiä kohtaan. Se on haukkunut ja murissut kovasti häkkinsä ohi kulkevia ihmisiä. Rexille myöskään hihnan näkeminen ei ole ollut mieluisaa. Se on viisas koira ja suhtautuu ihmisiin valikoivasti.

Pienin askelin Mei ja Drazen ovat sosiaalistaneet Rexiä, antaneet Rexin nuuskutella käsiä aitauksen välistä ja silitelleet sitä. Pikkuhiljaa kuukausien kuluessa he pääsivät häkkiin vaihtamaan vedet ja siivoamaan.

Nyt tilanne on niin upea, että Rex antaa (toki vain Mein ja Drazenin) laittaa hihnan ja Rex on päässyt kävelylle häkkinsä ulkopuolelle.

Rex (saksanpaimenkoira) saapui tarhalle vuonna 2016 ja on siitä asti ollut pienessä häkissään. Rex on turhautunut, ja vuosien saatossa myös selkeästi muuttunut apaattisemmaksi johtuen todella pienestä virikkeettömästä häkistään. Kun Mei ja Drazen käyvät tarhalla, he yrittävät mahdollisimman usein päästää Rexin jaloittelemaan ja samalla siivoavat häkin. Rex on epäileväinen ihmistä kohtaan.

Tällä hetkellä molemmat koirat viettävät oikeastaan kaiken aikansa suljettuina häkkeihinsä.

Haaveenamme on rakentaa turvakodille kaksi aitausta näille koirille, joissa ne pääsevät liikkumaan kunnolla ja pääsevät elämään turvallista ja stressitöntä elämää. Tarvitsemme kuitenkin teidän apuanne, koska työt turvakodilla seisovat rahanpuutteen vuoksi. Keräyksen tuotoilla katetaan aitamateriaalit, aitojen perustukset ja kopit molemmille koirille.

Jos haluat auttaa, lahjoita:

Yleistilillemme: FI96 5800 1320 3217 47

Maksun saaja: Balkanin koirat ry
Bic-koodi: OKOYFIHH
Pankki: Helsingin OP
Viestikenttä: Yleislahjoitus

Kiitos ❤

 

72600884_2145290329100396_2687636786892505088_n

*KERÄYS SULJETTU* KERÄSIMME UPEAT  3040€! KIITOS! ❤

Tällä viikolla pyörähtää käyntiin Balkanin koirien koirankoppikampanja! Viikon tarkoituksena on haastaa juuri sinut lahjoittamaan 5€ koirankoppeihin, jotka tilataan paikalliselta puusepältä Balkanin koirien turvakotiin!

Miksi juuri koirankopit?
Koppi on tarhakoiran koti ja turvapaikka. Se voi olla aitauksen ainoa paikka, jossa pääsee suojaan sateelta, kylmältä, märältä ja jossa on neljä seinää ympärillä. Synnyttäville emoille ja pienille pennuille koppi on tärkeä paikka, jossa saa rauhassa sateelta suojassa kerätä voimia ❤

Koppi luo turvaa ihan jokaiselle koiralle. Usein tarhoilla ei ole riittävästi koppeja, ja on sydäntäsärkevää nähdä koiria, jotka illan tullen käpertyvät maakuoppaan, puun alle, betoniseen ruokinta-astiaan tai koirankopin katolle nukkumaan, koska niille ei riitä omia koppeja.

Koppi on vähintä, mitä voimme kodittomalle koiralle tarjota. Se on koiran pieni koti sillä välin, kun koira odottaa oman kodin löytyvän jostain muualta kuin likaiselta ja kolkolta tarhalta. Ja se on myös parasta, mitä koira voi saada aitauksessaan. Kun koira saa kodin, se luovuttaa koppinsa taas uudelle tarhan tulokkaalle, joka saa siitä runsaasti turvaa ja iloa. Koppi on kestävä ja pitkäaikainen hankinta tarhalle.

Kopit tilataan paikalliselta puusepältä ja yhden kopin hinta on noin 40€. Koppi on puinen, ja siinä on peltikatto. Talven tullen voimme lisätä koppeihin koirille heinää ja hamppukuitua lämmikeeksi. Koirat ovat silminnähden onnellisia saadessaan rakentaa pientä pesäänsä kopin sisälle heinistä ❤

Mitä jos lahjoittaisit ja olisit mukana mahdollistamassa taas yhdelle koiralle pientä turvapaikkaa ja kotia, jonne se voi käpertyä illan tullen?
Lahjoita siis
Rahankeräystilille: FI0458001320321754
Saaja: Balkanin koirat
Viitenumero: 1654345
Kiitos avustasi! ❤


Koirankoppikeräys Balkanin koirien turvakotiin (elokuu ja syyskuu 19) *KERÄYS SULJETTU*

IMG-20190821-WA0003

Keräämme varoja koirankoppien rakentamista varten Balkanin koirien turvakotiin! Toivomme saavamme tukeanne, jotta ihanat koiramme saisivat tarvittavat ja elintärkeät suojat 🙏🐶 Yhden koirankopin rakentaminen tulee maksaamaan 40-45€ (sis.materiaalit ja paikallisen työ). Mikäli haluat osallistua koppikeräykseen voit lahjoittaa haluamasi summa seuraavalle tilille:

Rahankeräystili: FI0458001320321754

Saaja: Balkanin koirat

Viitenumero: 1654345

Lisäpäivityksiä Balkanin koirien turvakodista: facebook.com/groups/2202344433364694/

kiittäen, Balkanin

(https://www.facebook.com/events/659035411255091/?active_tab=about)


Keräys Balkanin koirien tontin ja turvakodin rakentamista varten

*KERÄYS ON VOIMASSA JATKUVASTI*

51407544_619080181884750_1705756475038629888_n

Balkanin koirat ry järjestää keräyksen ikioman tontin ostoa ja rakennusta varten. Projektin tavoite on perustaa yhdistyksen ylläpitämä koirien turvakoti, jossa kymmenistä kodittomista koirista pidetään parempaa HUOLTA ja jossa panostetaan kaikin tavoin niiden elämänlaatuun.

Yhdistyksen puheenjohtaja on ollut aktiivisesti tontin etsinnöissä mukana (välittäjä käytössä) ja potentiaalinen paikka on löytynyt Baja Lukan seudulla, pohjois-Bosniasta.

Preslican kunnallisella tarhalla on tällä hetkellä noin 130 koiraa, mutta Dobojn kunta voi hoitaa (rahallisesti ja ajallisesti) noin 70 koiraa. Tarkoitus, ainakin aluksi, olisi siirtää omalle tarhallemme osa koirista Preslican kunnalliselta tarhalta. Etusijalla ovat adoptiolistoillamme olevat koirat sekä ne koirat, jotka huonon menneisyyden takia eivät voi tulla adoptoiduksi.

Koirien turvakodin tarkoitus on että koirien elämä on turvattu. Tämän vahvistaa se tieto, että turvakodin tontilla tulee asumaan kaksi tarhan ylläpitäjää.

Tietoa potentiaalisesta tontista:

Tontti sijaitsee pohjois-Bosniassa, Banja Lukan maaseudulla.

Maan koko on 5 hehtaaria, jossa on rakennettu 90 luvulla iso kolmikerroksinen talo. Maan hinta: 11,000€.

Koirista huolehtii alkuun tarhan ylläpitäjät, joista yksi on yhdistyksen palkkaama henkilö.

Haluaisitko olla mukana Balkanin koirien projektissa?

Voit osoittaa tukesi tontin ostoa ja tarhan rakentamista varten seuraavasti:

Lahjoita haluamasi summa haluamaasi tarkoitukseen yhdistyksen rahankeräystilille: FI0458001320321754

Käytäthän eri viitenumeroita:

1) TONTIN OSTO – viitenumero: 1654329

Tontin osto on oleellinen, jotta pystymme toteuttamaan unelmamme omasta tarhastamme. Tontin ostoon lahjoittaneet osallistuvat tarhan perustamiseen 🙂 Yli 50e:n lahjoittaineiden nimet tulevat (haluttaessa) esiin pääportin kyltille.

2) TARHAN PERUSTUKSET – MAATYÖT – viitenumero : 1654332

– Tietyö tontille

-Tontin aitaus

– Koira-aitausten rakentaminen

3) KOIRANKOPIT – viitenumero:1654345

Toivomme, että mahdollisimman moni tulee mukaan projektiin, joka on ollut pitkään mielessämme. Haluamme kehittää koirillemme sellaiset elinolosuhteet, jossa niiden hyvinvoinnista voidaan huolehtia.

Haluamme myös jatkaa katukoirien tilanteen parantamista, järjestämällä sterilointipäiviä ja antamalla uusille hylätyille koirille paremman elinympäristön, aina mahdollisuuksiemme mukaan.

Kiitos tuestasi! ❤

Ps: Seuraathan tätä sivua, päivitämme projektin edistystä täällä 🙂

Linkki ryhmään: https://www.facebook.com/groups/2202344433364694/

”Poliisihallitus on myöntänyt Balkanin koirat ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2018/756. Lupa on voimassa 30.08.2018 – 29.08.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta”.


Keräys Bravon ja Wannaben eläinlääkärikuluihin (13.-27.10.18) – *KERÄYS SULJETTU*

Wannabe ja Bravo tarvitsevat tukeasi eläinlääkärikuluissa (yht. 800€).

Lisätietoja koirien tarinoista ja tarpeellisista hoidoista: https://www.facebook.com/events/305813086878758/

Rahankeräystili on : FI04 5800 1320 3217 54
Viitenumero Asterian keräykselle: 1700558


KOTIHOITOPANKKI (Jatkuva keräys)

Kuvassa Rufus tarhalla. Rufus on päässyt Suomeen kotihoitoon toukokuussa 2017

Kotihoitajan rooli on erittäin tärkeä ja arvokas yhdistyksemme toiminnassa. Kotihoitaja tarjoutuu hoitamaan ja kotiuttamaan Suomeen saapuvan koiran, kunnes oma koti löytyy. Bosniasta onkin saapunut useita koiria kotihoitoon ja tätä kautta löytänyt oman loppuelämän kodin. Kotihoitokoirien eläinlääkärikustannukset ovat kuitenkin – luonnollisesti- yhdistyksen kustantamia. Tästä syystä tarvitsemme jatkuvasti avustusta odottamattomiin, joskus kiireellisiin eläinlääkärikäynteihin. Jos haluat tukea Bosnian tarhoilta saapuvia  koiria, jotka tarvitsevat eläinlääkärihoitoa voit lahjoittaa haluamasi summan seuraavalle tilille:

Tilinumero: FI04 5800 1320 3217 54                                                                                                        Viitenumero kotihoitokoirien kuluihin: 1705430                                                                                      Jatkuva keräys


KOIRANKOPPIKERÄYS 2017  *KERÄYS SULJETTU* 

Talvi lähestyy.. Jo kahden kuukauden päästä sade, kylmyys ja lumi koettelevat koiria tarhoilla ja moni koira jää valitettavasti ilman suojaa. Bosniassa talvi ei ole kovin pitkä, mutta pahimmillaan pakkasta on jopa 25-30 astetta. Koirat joutuvat taistelemaan rankkoja olosuhteita vastaan, siksi Preslican ja Prnjavorin tarhoilla on jatkuva tarve koirankopeille.
Yhden koirankopin rakentaminen maksaa 40-45€, tavoitteemme olisi rakentaa ainakin 20 koirankoppia ennen pakkasten tuloa. Koirankoppi toimii suojana kylmyyttä vastaan, mutta myös turvapaikkana monelle aralle koiralle.
Mikäli haluat osallistua koppikeräykseen voit lahjoittaa haluamasi summa seuraavalle tilille:

Rahenkeräystili: FI04 5800 1320 3217 54
Saaja: Balkanin koirat 
Viitenumero: 1700448


ASTERIAN JALKALEIKKAUS-KERÄYS (22.6-6.7.17) *KERÄYS SULJETTU*

Asteria saapui Preslican kunnalliselle tarhalle alkuvuodesta 2017. Lahjoittajan avustuksella Asterian eturaajat kuvattin 16.6. Asteria oli ontunut jo muutaman viikon, ja sen oikea etujalka oli turvonnut. Rtg-kuvauksissa todettiinkin vanhoja murtumia. Oikean etujalan kyynär- ja värttinäluu ovat molemmat murtuneet. Hoitosuunnitelma on ortopedinen leikkaus, mahdollisimman pian. Asteria onkin jo viety eläinsairaalaan odottamaan, ja on tällä hetkellä vahvalla kipulääkityksellä. Ortopedin mukaan leikkauksen ennuste on hyvä.
Asteria tarvitsee nyt tukeanne hoitokustannuksissa. Leikkaus, kuvaus sekä seuranta-aika tulevat maksamaan yhteensä 300-350€. Keräyksen ajankohta 22.6-6.7.17
Autathan ihanaa hännänheiluttaja Asteriaa!!
Asteria ja Balkanin koirat kiittävät etukäteen ♥

Rahankeräystili on : FI04 5800 1320 3217 54
Viitenumero Asterian keräykselle: 1705443


WANDAN SILMÄLEIKKAUS- KERÄYS  (12.4-12.5.) *KERÄYS SULJETTU* 

Wanda saapui Suomeen kotihoitoon helmikuussa/17 etsimään omaa kotia. Wandan kotiutuminen on sujunut hyvin, lempeä jättiläinen sulatti kotihoitajien sydämet heti ensimmäisestä päivästä lähtien ihanan luonteensa ansiosta. Wanda on sopeutunut Suomeen ja päässyt harjoittelemaan kotikoiran arkea, mutta kolme viikkoa sitten Wanda joutui eläinlääkärireissulle silmäkipujen takia. Wanda on ollut siitä lähtien lääkityksellä sekä käynyt silmäspesialistin vastaanotolla useamman kerran. Viimeisen eläinlääkärinkäynnin aikana (7.4) Wandan vasemmassa silmässä todettiin kuitenkin tulehduksen aiheuttamia muutoksia, silmä on sokeutunut ja edelleen kipeä. Suositeltu hoitotoimenpide on silmän poisto.  Wandan silmäleikkauksen hinta-arvio on noin 700-800€, ja se ajoittuu kahden viikon sisälle.
Koska Wandan silmäeläinlääkärikäynteihin on jo kulunut 933.87€ tarvitsisimme kaiken mahdollisen tuen, jotta saisimme kerättyä rahaa Wandan silmäleikkaukseen. Joka ikinen euro on enemmän kuin tervetullut!
Wanda ja Balkanin koirat kiittävät etukäteen 🙂

Rahankeräystili on : FI04 5800 1320 3217 54
Viitenumero Wandan keräykselle: 1705155%d bloggaajaa tykkää tästä: