Vuk – varattu

Vuk, 11kk, poika, 20-25 kg

Vuk hylättiin sisarusten kanssa Preslican tarhalle kesällä 2019. Vuk on ainoa selviytyjä pentueesta.

Vuk muutti yhdistyksen turvakodille alkusyksystä 2019. Pienestä pentupallerosta on kasvanut suhteellisen isokokoinen komea ja ihana poika. 

Vukin mainio harmaa beige väritys ei ehkä herätä niin paljon huomiota, mutta kun Vukin tapaa ja tuntee, voi kyllä todeta miten hyväntuulinen ja hyväluonteinen poika se on. Luonne on täyttä kultaa. Vuk on kiltti niin ihmisille kuin koirille. Se on leikkisä, seurallinen ja huomiosta, leluista ja luista aina kiitollinen.

Vuk tulee toimeen ihan kaikkien kanssa, sillä se kunnioittaa kaikkia ja alistuu vahvimmille. Poistuu, jos toinen koira ei halua leikkiä sen kanssa. Vukin kanssa leikkivät ja viettävät aikaa myös ne urokset jotka eivät välitä muista uroksista, esim. Rambo. Rambo leikkii ainoastaan Vukin kanssa.

Vuk on nuori, vahva ja aktiivinen koira joka etsii reipasta kotia, jossa panostetaan sen koulutukseen kotikoiran tavoille ja tarjotaan miellyttävää tekemistä, aktiviitetteja ja pitkiä lenkkejä.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

%d bloggaajaa tykkää tästä: