2015

26.12.2015

Hurmaava Bobo on löytänyt ikioman kotinsa!

Onnea uuteen kotiin!


9.12.2015  Yhdeksän koiraa saapui turvallisesti Bosniasta Suomeen! Rina, Milly, Tanya, OliOldiYellowRingoBobo ja Toro 🙂

RinaMilly ja Tanya pääsivät suoraan omaan koteihinsa.

BoboToroYellowRingoOli ja Oldi ovat kotihoidossa ja etsivät vielä loppuelämän kotia!


6.12.2015

Haluaisitko sinä tarjota loppuelämän kodin kodittomalle?

Kuusi onnekasta koiraa – Oli, Ringo, Toro, Oldi, Bobo ja Yellow – saapuvat ensi viikolla kotihoitoon Suomeen etsimään loppuelämänsä kotia!

12314184_729924943810589_5522948611616066548_o

Oli on tavattavissa Espoossa, Ringo Inkoossa, Toro Helsingissä, Oldi Tampereella, Bobo Helsingissä ja Yellow Forssassa. Tutustu kunkin koiran tietoihin Koirat -välilehdellä ja adoptioprosessiimme tästä!

Jaa uutista myös ystävillesi esimerkiksi Facebookin kautta!


4.12.2015

Kotia etsivät

Lisää koiria lisätty!

Käy tutustumassa kaikkiin kotia etsiviin koiriin Koirat -sivuilla.


20.10.2015

12164416_10206852182638493_220312019_o

Tule tapaamaan yhdistystämme hyvän mielen Joulutorille 14.11.2015!

Lämpimästi tervetuloa hyvän mielen Joulutorille tukemaan löytökoira- ja eläinsuojelutyötä! Tule tapaamaan yhdistystämme ja tekemään ihania jouluostoksia! Pöydät notkuvat herkuista ja lahjoista. Koirat ovat myös tervetulleita mukaan! 🙂

Joulutori pidetään Pakilan nuorisotalolla, Helsingissä la-su 14.-15.11.2015 klo 10-17. Lepolantie 19, 00660 Helsinki

Balkanin koirat ry on paikalla 14.11. lauantaina, 15.11. lähdemme taas tarhamatkalle Bosniaan! ❤


4.10.2015

Eläinten Päivä

Toivotamme Hyvää Maailman Eläinten päivää kaikille ! Tästä päivästä 4.10 alkaa myös Maailman Eläinten viikko 🙂

Ensimmäistä Maailman Eläinten päivää juhlittiin vuonna 1931 Italiassa, Firenzessä järjestetyssä ympäristönsuojelijoiden kokouksessa. Nykyään Maailman Eläinten päivää juhlitaan noin 40 maassa ympäri maailmaa. Suomessa sitä on vietetty säännöllisesti vuodesta 1990. Osoitetaan eläimiä kohtaan kunnioitusta, rakkautta ja huolenpitoa ja muistutetaan hyvästä eläinten kohtelusta ja eläinsuojelun tärkeydestä!


28.9.2015

IMG_3514 (800x600)

Balkanin koirien syyshuutis on alkanut!

Tervetuloa tekemään hyviä huutoja ja samalla auttamaan Bosnian ja Kosovon kodittomia koiria ❤

Pienikin apu on näille koirille suurta! Liity fb-ryhmään ja kutsu myös ystäväsi mukaan.


23.9.2015

Uutisia tarhan pennuista

Kaikki pienet pelastetut mustat pennut ovat vielä hengissä. Adoptiolistallamme oleva ihana Milly koira on synnyttänyt neljä pentua.. Valitettavasti myös tarhan lähimetsästä on löytynyt kolme pientä koiranpentua hylättynä eli kaikenkaikkiaan uusia pieniä pentuja on tällä hetkellä 12 kappaletta. Onneksi tarhan naapurit antavat pennuille mahdollisuuden ja ovat ottaneet pennut huolehtiakseen; pennut saavat ruokaa ja juomaa ja ovat pahimmilta infektioriskeiltä suojassa. Tarhalla tuskin olisivat selvinneet! Talvi on kuitenkin tulossa emmekä tiedä kuinka moni pennuista selviää talven yli.. Otamme kiitollisina vastaan maidonkorviketta ja Nutri-plus geeliä pentuja varten!


2.9.2015

Anna äänesi Balkanin koirille!


30.8.2015

Balkanin koirat oli ensimmäistä kertaa mukana 29.8 järjestetyssä Löytökoiralauantai -tapahtumassa 🙂 


30.7.2015  

Ensimmäiset 500kg kuivamuonaa on toimitettu Kosovoon, Gracanican koirille!


Hyväntekeväisyyskirppis 1.8 alkaen!

koirien hyväksi hyväntekeväisyyskirpputorin Oulun seudulla!  Jos sinulla on nurkissa ylimääräistä tavaraa ja haluat osaltasi auttaa Kosovon ja Bosnian kodittomia koiria otathan yhteyttä kirpputorin järjestäjiin sähköpostitse (aikika@hotmail.fi tai sipe65@wippies.fi) tai lähetä yksityisviesti ”Oulun Kirpputtajat” sivujen kautta.

Kaikki lahjoitukset otetaan ilomielin vastaan ja lahjoituksen vastaanottajia on myös muilla paikkakunnilla kuin Oulussa 🙂

Balkanin koirat ry kiittää tuhannesti kirppiksen ihania järjestäjiä ja tietysti lahjoittajia!


Onnekkaat Mickey, David, Boris ja Gracey pääsivät kotihoitoon! 

Nämä neljä koiraa eivät olisi pärjänneet Gracanican tarhalla pitkään. Useamman lahjoittajan avulla kaikki neljä pääsivät turvallisempaan ympäristöön, jossa hoitajat pitävät heistä päivittäistä huolta. Mickeylle, Borikselle ja David:lle on aloitettu lääkinnälliset hoidot ja Gracey, jonka takajalat olivat halvantuneet sai mahdollisuuden päästä tarvittavaan leikkaukseen.

Toukokuun reissun aikana pikkuinen Gracey oli hyvin peloissaan ja suurimman osan ajasta se pysytteli piilossa kopin nurkassa. Vasta silloin, kun yritimme ottaa Graceyn kiinni huomasimme että, heikon ja laihan kunnon lisäksi se ei pystynyt kävelemään takajaloillaan vaan se raahasi itseään etujalkojen varassa. Tästä johtuen tassut olivat veriset ja pahasti vahingoittuneet. Emme tiedä kuinka pitkään se on joutunut kärsimään, mutta se tarvitsi ehdottomasti lääkinnällistä hoitoa. Olemme kiitollisia lahjoituksistanne, sillä teidän ansiosta  Gracey:llä on kotihoitopaikka ainakin kahdeksi kuukaudeksi. Kotihoitopaikassaan se on saanut laadukasta ruokaa, lääkkeitä ja se on päässyt leikkaukseen n.viikko sitten- molemmat takajalat amputoitiin polveen saakka. Kahdessa viikossa Gracey on muuttunut ikionnelliseksi kaunokaiseksi, joka tykkää leikkiä ja olla ihmisten seurassa. Vaikka Graceyllä ei ole toimintakykyä takajaloissaan tämä tyttö on täynnä elämäniloa!


Löytökoiralauantai

Suomen suurin rescue- ja eläinsuojelutapahtuma järjestetään lauantaina 29.8.2015 Helsingissä Harjun nuorisotalolla, klo 11-16.  Balkanin koirat ry on ensimmäistä kertaa mukana tapahtumassa 🙂
Tervetuloa!


Uutisia tarhalta 3.6.2015 

Kiitos kaikille lahjoittajille, jotka olivat meihin yhteydessä ennen huhtikuun lopussa järjestettyä matkaa  🙂  Osa lahjoittajista toimitti meille lääkkeitä, sidetarpeita, pyyhkeitä, leluja, luita ja ruokaa. Nämä kaikki toimitettiin Kosovoon, jossa kaikki – erityisesti koirat- olivat erittäin kiitollisia! Rahallisten lahjoitusten avulla Gracanican tarhalla pystytettiin kaksi uutta aitausta, kunnostettiin viiden aitausten metalliovet ja asetettiin aurinkosuojat.

Alla kuvat lopputuloksesta 🙂

Vierailumme aikana ihmettelimme miten työntekijät pääsisivät aitausten sisälle. Ovien tilalla oli vanhaa metalliverkkoa, tolppiin kiinnitetty rautalangalla. Kiinnitys ja ovien avaaminen oli hyvin epäkäytännöllinen ja aikaa vievä. Useamman rautakauppareissun jälkeen tutustuttiin paikalliseen mieheen, joka pientä palkkaa vastaan, kunnosti useamman aitauksen ovet 🙂
Gracanican tarhalla useampi koira joutuu asumaan pienessä aitauksessa. Lahjoitusten avulla pystymme kustantamaan rakennusmateriaalia, jotta tilaa olisi riittävästi kaikille koirille. Kuvassa uusi pystytetty aitaus.
%d bloggaajaa tykkää tästä: