Yhteydenpito adoption jälkeen

Meiltä kysytään tasaisin väliajoin, pitääkö yhdistys meihin yhteyttä adoption jälkeen? Voimmeko kääntyä yhdistyksen puoleen ongelmatilanteissa?

Balkanin koirien adoptiotoimintaan kuuluu vahvasti yhteydenpito myös adoption jälkeen. Mielestämme se kuuluu vastuulliseen rescuetoimintaan. Olemme kiinnostuneita siitä, miten koiralla sujuu uudessa kodissaan. Pidämme tiiviisti yhteyttä adoptiokotiin ensimmäisen kolme kuukautta, ja sen jälkeen vuosittain. Mikäli emme ole kuulleet koirasta pitkään aikaan, olemme yhteydessä varmistaaksemme että kaikki on hyvin.

Yhdistyksemme on pieni ja me todella tunnemme ja muistamme jokaisen koiran henkilökohtaisesti omana yksilönään. Kuulumisia kyselemme vielä vuosienkin jälkeen. ❤️ Ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä yhteyshenkilöön, ja autamme parhaamme mukaan ja voimme suositella kouluttajaa. Kannustammekin kaikkia, haasteesta riippumatta ja jo ennen haasteen esille tuloa, tutustumaan Koiruuksien Klubin materiaaleihin.

Toivomme, että uudella kodilla on ehdottomasti sellainen olo, että meihin voi aina olla yhteydessä, ihan mihin aikaan tahansa!

(Psst. Olemme enemmän kuin ilahtuneita mikäli sinä ehdit kertomaan kuulumisianne ensin, ennenkuin me ehdimme edes kysyä! 😉♥️)

%d bloggaajaa tykkää tästä: