Keräys – tule mukaan tukemaan karanteeni- ja eläinlääkäritilojen rakentamista

31.8.2022 Keräys on päättynyt ja tuotti yhteensä 8 461,53 euroa! Kiitos kaikille lahjoittaneille!

Balkanin koirien turvakodilla on rakennustyöt jo kovassa vauhdissa!

Rakennamme Animalialta saadun hankeavustuksen (14 500€) turvin turvakodille erillistä rakennusta, jossa on eristystiloja ja eläinlääkäritila. Eristystilat (viisi huonetta) on tarkoitettu uusille koirille, pennuille, sairaille tai leikkauksesta toipuville koirille. Eläinlääkärin tilassa voimme tulevaisuudessa steriloida enemmän koiria turvakodillamme ja siellä eläinlääkäri voi rauhassa tehdä työtään. Kaikki ylimääräinen koirien kuljettaminen edestakaisin jää pois. Haaveenamme on toteuttaa sterilointikampanja paikallisten ihmisten koirille ko. tilaa hyödyntäen.

Animalian hankeavustuksen avulla olemme päässeet hyvään vauhtiin, mutta rakennustyöt pysähtyvät hyvin nopeasti, mikäli rahoitus puuttuu. 14 500€ ei vielä riitä rakennuksen valmistumiseen. Tarvitsemme kipeästi apuanne, jotta rakennus saadaan valmiiksi. Kuten kaikki varmasti tiedämme, materiaalikustannukset ovat lähes tuplaantuneet. Tarvitsemme ainakin 10 000€, jotta rakennus saadaan valmiiksi. Olethan mukana rakentamassa parempaa huomista Bosnian kodittomille koirille?

Voit auttaa lahjoittamalla

Mobilepay: 35642
(Kaikki 6.7.-31.8. lahjoitetut varat käytetään rakennustöihin)

Tilisiirto: (Viitenumerolla 702298 lahjoituksesi ohjautuu rakennustöihin)
FI04 5800 1320 3217 54
Maksun saaja: Balkanin koirat ry
Bic-koodi: OKOYFIHH Pankki: Helsingin OP
Viitenumero: 702298
Viestikenttä: Rakennustyöt

Lue lisää turvakodista

Lue lisää projektista

Lue lisää Animalian myöntämästä hankerahoituksesta

Poliisihallitus on myöntänyt Balkanin koirat ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2020/953. Lupa on toistaiseksi voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: