Yhdistys

Sarjakuvan meille piirsi Enni. Instagram artennir

Balkanin koirat ry on vuonna 2015 rekisteröity voittoa tavoittelematon yhdistys. Tavoitteenamme on taloudellisella tuella parantaa kodittomien koirien elinoloja paikallisesti Bosniassa, pääsääntöisesti Pohjois-Bosniassa sijaitsevilla koiratarhoilla. Yhdistyksen aktiivijäsenet vierailevat omakustanteisesti ja säännöllisesti Bosnian tarhoilla (noin 2-3 kk:n välein).  Tällä hetkellä yksi tärkeimmistä projekteistamme on Balkanin koirat ry:n koirien turvakodin rakennus ja ylläpito. Turvakodilla asuu vaihtelevasti noin 200-250 koiraa. Turvakotia ylläpitää ja siellä asuu aktiivimme Mei ja hänen miehensä Drazen.

Päätarkoituksemme on vähentää kodittomien koirien määrää tarhoilla sekä kaupungin kaduilla, ja parantaa tarhalla olevien koirien elinolosuhteita.  Avustustoimintaamme kuuluukin sterilointiprojekteihin osallistuminen, koirien terveydestä huolehtiminen (vuosittaiset rokotukset, ulkoloishäädöt , madotukset, lääkinnälliset -joskus akuutit- hoidot), Preslican tarhan kunnostaminen, ruokakuluihin osallistuminen, adoptiotoiminta ja kummitoiminta.

Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki Balkanin koirien avustustoiminnasta kiinnostuneet!


Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse: balkaninkoirat@gmail.com 

Facebookissa Balkanin koirat ry

Instagramissa @balkaninkoirat

Balkanin koirat ry:n rekisterinumero: 215.052 (alkaen 21.5.2015), kotipaikka Helsinki

Tilinumero: FI96 5800 1320 3217 47

Bic-koodi: OKOYFIHH

Pankki: Helsingin OP

Balkanin koirat ry on rekisteröitynyt TRACES-järjestelmään sekä Aluehallintovirastoon, numerolla 4445/0521/2015.

Poliisihallitus on myöntänyt Balkanin koirat ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2020/953. Lupa on toistaiseksi voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: