Silla

Silla, arv. syntymäaika 11/2018, noin 8-10kg

Silla etsii aikuiskotia rauhalliselta alueelta, jossa ei olisi pieniä lapsia. Turvakodilla Silla asustelee sisällä ja tulee sopuisasti toimeen muiden koirien kanssa. Sen lempipaikka on hengailla sohvan selkänojan päällä, sillä siitä näkee sekä olohuoneeseen että keittiöön. Sillan lempi-ihmisten tullessa sisälle se ei meinaa pysyä housuissaan, kun häntä heiluu ja tassut viuhuvat päin saadakseen rapsutuksia. Silla onkin oppinut pyytämään rapsutuksia tassulla läppäisemällä 🤭 Joskus Silla saa ilohepulin ja hyppii sohvalta toiselle innoissaan. Parasta on kuitenkin vain köllötellä ihmisen lähellä ja ottaa vatsarapsuja vastaan. Ulkona Silla tulee toimeen etupihan koirien kanssa ja pysyttelee kaukana kahakoista. Lujaa juoksevista ihmisistä Silla ei pidä.

Silla antaa laittaa pannan ongelmitta kaulaan, eikä panta häiritse tyttöä ollenkaan. Valjaita tai hihnakävelyä Sillan kanssa ei ole kokeiltu. Silla tarvitsee ihmisen joka on valmis harjoittelemaan käsittelyä positiivisen vahvistamisen keinoin, sillä jos Sillaa paineistetaan liikaa, tyttö stressaantuu paljon.

%d bloggaajaa tykkää tästä: