Sinikka

Tyttö, n. 7kk, n. 10kg

Sinikka löytyi Dobojn kunnalliselta tarhalta emonsa Sian ja sisarustensa Sallan, Sampon ja Sanelman kanssa. Heillä oli ollut omistaja, mutta miehen jouduttua onnettomuuteen päätyivät koirat tarhalle. Mei ja Drazen ottivat emon ja pienet pennut turvakodille, jotta pennuilla olisi mahdollisuus selvitä. Nyt sisarukset voivat hyvin ja heistä on kasvanut innokkaita ja reippaita kavereita.

Entinen omistaja ei kohdellut koiriaan hyvin, joten pääsy turvakodille olikin oikeastaan onni tälle pentueelle. Nyt heillä on mahdollisuus löytää turvallinen koti, jossa saavat kaiken tarvitsemansa. Emo Sia on jo adoptoitunut Suomeen, joten pennut elävät nyt keskenään turvakodilla aitauksessa. He pääsevät juoksemaan aidatulla pellolla kaksi kertaa päivässä ja uskaltavat hienosti nuoresta iästään huolimatta olla myös muiden isompien koirien seurassa.

Emo on keskikokoinen serbianajokoira ja pennuista kasvaa myös todennäköisesti keskikokoisia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: