Maddie

Tyttö, n. 2 vuotta, n. 19kg

Posavinanajokoira Maddie etsii omaa kotiaan turvakodilta käsin. Maddie saapui turvakodille monen muun ajokoiran tavoin hyvin aliravittuna ja huonossa kunnossa. Turvakodilla Maddie on saanut hyvin lisämassaa, vaikka normaaliin painoon on vielä hieman matkaa. Maddie on hassu, huumorintajuinen ja oma-aloitteinen tyttö, joka tylsinä hetkinä keksii kyllä itse puuhaa.

Maddie asuu sisäkoirana turvakodilla useamman muun koiran kanssa ja on tottunut myös kissoihin. Sosiaalinen ja leikkisä Maddie saattaa joskus touhuillaan hermostuttaa muita koiria, vaikka muuten tuleekin hienosti toimeen aikalailla kaikkien kanssa.

Maddie sopii kotiin, jossa sen ajokoiran tarpeet huomioidaan ja luonnossa liikkuminen on osana arkea. Maddie on kiltti ja osaa kuunnella ihmistä. Tulevan kodin tulee kuitenkin huomioida nuoren tytön kouluttaminen positiivisin menetelmin. Maddie on fiksu ja oppivainen tyttö, mutta joka myös todennäköisesti tarvitsee ymmärrystä silloin, kun hän tekee asioita hieman eri tavoin kuin ihminen olisi toivonut.

Maddie osaa rauhoittua ja tykkää myös olla ihmisen lähellä kainalossa, jos mahdollisuus siihen vaan tulee. Sohvaperunaa Maddiesta ei kuitenkaan saa, vaan hän tulee tarvitsemaan paljon liikuntaa ja kehittävää tekemistä arjessa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: