Lara

Lara, arv. synt. 10.2.2017, tyttö, noin 25-30kg

Vuosien kunnallisen tarhalla olon jälkeen, Lara muutti turvakodille elokuussa 2020. Ihmisläheinen, ystävällinen ja leikkisä Lara tyttö oli odottanut oman kodin löytymistä Preslican tarhalla jo kolme vuotta, siellä se oli elänyt useammassa eri aitauksessa eikä ollut ikinä sopeutunut kunnolla eri koiralaumoihin. Viimeiset kuukaudet se asui yksin boksissa. Lara ei ehkä sovikaan koiralaumaan, mutta varma asia on se, että ihminen on sille kaikki kaikessa ja maailman tärkein. Ihmisen kanssa Laran käytös on jotain niin liikuttavaa. Lara rakastaa ihmistä, läheisyyttä, silityksiä ja leikkihetkiä ihmisen kanssa. Keski-isokokoinen Lara jakaa aitauksensa Ronja tytön kanssa, ne ovat olleet kaveruksia siitä lähtien kun ne saapui turvakodille, ja aina välillä ne innostuvat leikkimään yhdessä. Lara ja Ronja pääsevät päivittäin jaloitteleman ja juoksentelmaan vapaasti, muttei samaan aikaan kaikkien muiden koirien kanssa, ainoastaan Ludon ja Rambon kanssa. Lara on itsevarma koira laumassa eikä erityisesti nauti muiden koirien seurasta. Laralle onkin tärkeintä päästä ihmisen huomion keskipisteeksi, ja silloin se on maailman onnellisin ja kiitollisin tyttö ❤

Lara etsii reipasta, aktiivista ja koirakokemusta omaavaa kotia. Laran menneisyydestä emme tiedä mitään. Kun Lara saapui kunnalliselle tarhalle, se oli aliravittu ja luinen. Arvelemme, että se on nähnyt elämänsä aikana paljon nälkää. Lara on tarhalla joutunut välienselvittelyihin ruokatilanteissa, koska se on tarhalla luonnollisesti puolustanut ruokaa, mitä on ollut vihdoinkin tarjolla. Ihmisten kanssa ei ole kuitenkaan ikinä puolustanut ruokaa. Ruokatilanteet ovat siis tarhalla aiheuttaneet haasteita muiden koirien kanssa ja tästä syystä haemme Laralle kotia ainoana koirana. Löytyisikö tälle ihanalle koiralle koti, jossa se saisi vihdoinkin tuntevansa olevansa rakastettu ja saisi tarpeeksi aktiviteettia?

%d bloggaajaa tykkää tästä: