Fami

Fami, tyttö, arv. synt. 10.7.2021, n. 16-17 kg

Fami saapui pienenä pentuna kesällä 2021 siskojensa Faaran ja Angien kanssa. Onnekas Angie on löytänyt jo oman kodin Suomesta. 🥰

Fami on energinen, touhukas ja iloinen keskikokoinen tyttö, joka leikkii päivittäin erityisesti siskonsa Faaran sekä kahden muun aitauskaverin kanssa. Fami on aktiivinen nuori koira, joka toivoisi löytävänsä aktiivisen liikunnallisen kodin. Fami tulee hyvin toimeen koirien kanssa, mutta parhaat ystävät on ym. koirat. Nuori ja vauhdikas porukka viettää aikaa painimalla, jahtaamalla, hengailemalla niittyalueella, joskus keppiä nakerrellen kunnes on aika palata omaan aitaukseen. Fami tulee (melkein) aina kutsusta luokse. 😀 Kesäisin Fami siskonsa tapaan pulahteli vesiastioihin.

Luonteeltaan Fami on ystävällinen, sosiaalinen ja luottaa ihmisiin. Fami on 1-1,5 vuotias tyttö. Keski-korkeaenerginen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: