Sansa

Sansa, n. 2,5-3v, tyttö, 25 kg

Sansa on muuttanut turvakodille marraskuussa 2022.

Sansa saapui Preslican tarhalle noin puolivuotiaana ja vietti siellä noin vuoden ennen uudelle tarhalle siirtymistä. Sansa on aivan ihana, kiltti, ihmisrakas tyttö, joka rakastaa ihmisiä ja läheisyyttä. Sansa oli vielä tosi nuori tarhalle saapuessa ja viattomana isona pentuna oli onnessaan koiraseurasta, tykkäsi leikkiä, juosta ja energiaa riitti. Pian kuitenkin Sansa huomasikin ettei tarhalla ollutkaan niin hauskaa ja usein jäi kiusaamisen kohteeksi sekä halusi aitauksestaan pois. Koirankopin katolle hyppäsi ongelmitta ja siitä tulikin turvapaikka tarvittaessa.

Sansa muutti uudelle Dobojn tarhalle v. 2021. Sansa on edelleen ihmisille avoin ja innostunut. Kilttiluonteinen, energinen ja sosiaalinen tyttö. Sansa etsii aktiivista liikunnallista kotia ja voisi sopia monenlaiseen perheeseen. Sansa on noin 2,5-3-vuotias, hoikkarakenteinen, 25kg tyttö.

%d bloggaajaa tykkää tästä: