Sansa

Sansa, n. 2,5-3v, tyttö, 25kg

Dobojn kunnallisella tarhalla on muutamia meille tuttuja koiria, jotka ovat olleet jo vanhalla Preslican tarhalla. Haluamme antaa näille koirille mahdollisuuden omaan kotiin, vaikka emme pysty niitä tällä hetkellä ottamaan turvakodille. Kunnallisen tarhan olot ovat hirvittävät koirille olla ja elää, siksi teemme tämän poikkeuksen. Adoptiosta kiinnostuneen tulee kuitenkin huomata, että nämä koirat ovat olleet vuoden verran kunnallisella tarhalla. Luonnekuvaus on kirjoitettu sen perusteella, millaisena olemme tunteneet koiran vuosi sitten Preslican tarhalla. Kunnallisen tarhan olosuhteet ovat surkeat ja hyvin erilaiset kuin Preslican tarhalla, joten koiran käytös ja luonne on voinut muuttua viimeisen vuoden aikana. Huomattavaa muutosta emme kuitenkaan ole huomanneet käydessämme tarhalla. Kaikki nämä koirat olemme todenneet hyväluonteisiksi ja adoptioon sopiviksi. Mei ja Drazen ovat tavanneet näitä koiria kunnallisellakin tarhalla säännöllisesti, mutta nykyään harvemmin sillä elämä turvakodilla on erittäin kiireistä. Koira haetaan kunnalliselta tarhalta turvakodille, kun adoptio on vahvistunut.

Kunnallisesta tarhasta lisää täältä: https://balkaninkoirat.fi/sivu1/

Tutustu adoptioprosessiimme huolellisesti täältä: https://balkaninkoirat.fi/adoptio/adoptioprosessi/

Sansa saapui Preslican tarhalle noin puolivuotiaana ja vietti siellä noin vuoden ennen uudelle tarhalle siirtymistä. Sansa on aivan ihana, kiltti, ihmisrakas tyttö, joka rakastaa ihmisiä ja läheisyyttä. Sansa oli vielä tosi nuori tarhalle saapuessa ja viattomana isona pentuna oli onnessaan koiraseurasta, tykkäsi leikkiä, juosta ja energiaa riitti. Pian kuitenkin Sansa huomasikin ettei tarhalla ollutkaan niin hauskaa ja usein jäi kiusaamisen kohteeksi sekä halusi aitauksestaan pois. Koirankopin katolle hyppäsi ongelmitta ja siitä tulikin turvapaikka tarvittaessa.

Sansa muutti uudelle Dobojn tarhalle v. 2021 ja odottelee siellä oman kodin löytymistä. Sansa on edelleen ihmisille avoin ja innostunut. Kilttiluonteinen, energinen ja sosiaalinen tyttö. Sansa etsii aktiivista liikunnallista kotia ja voisi sopia monenlaiseen perheeseen. Sansa on noin 2,5-3-vuotias, hoikkarakenteinen, 25kg tyttö.

%d bloggaajaa tykkää tästä: