Animalia myönsi Balkanin koirille 14 500 euroa hankerahoitusta koirien karanteenitilojen ja eläinlääkäritilojen rakentamiseen

Turvakodin toteutus sai alkunsa loppuvuodesta 2019. Tässä ajassa paljon on tapahtunut. Moni koira on päässyt pois Doboj:n kunnalliselta tarhalta tai kaduilta parempiin olosuhteisiin. Reilu kahden vuoden aikana turvakoti on mahdollistanut yli 400:lle koiralle suojapaikan, päivittäiset ruoka-annokset ja tarpeellisen eläinlääkinnällisen hoidon.

Paljon on turvakodilla rakennettu, kunnostettu, yritetty luoda koirille paremmat elinolosuhteet. Moni koditon koira on myös päässyt omaan kotiin Suomeen.

Turvakoti ”Sunny” on kaupungin toimesta laillisesti hyväksytty yksityinen koiratarha ja tänä vuonna Sunny hyväksyttiin myös tarhaksi, joka EU:n sääntöjen mukaisesti voi toteuttaa tuonteja EU:n ulkopuolisesta maasta Eu:maihin, suoraan turvakodilta. Tämä on ollut pitkä, monimutkainen prosessi ja iso saavutus Bosniassa.

Maaliskuussa Animalia ilmoitti hankerahoituksesta rescuekoiratoimintaan (30 000€) ja yhdistyksemme oli tietenkin mukana. Rahoitusta haki 16 yhdistystä, 18 eri hankkeelle. Balkanin koirille myönnettiin hankkeen rahoitus ja olemme uutisesta sanattomia, valtavan kiitollisia. Yhdistykselle myönnettiin 14 500 euroa koirien karanteenitilojen ja eläinlääkäritilojen rakentamiseen.

Turvakodille tullaan rakentamaan eristystiloja (jotka on tarkoitettu uusille koirille, pennuille, sairastaville tai leikkauksista toipiville koirille) sekä eläinlääkäritila, joka auttaa yhdistyksemme päätarkoitusta, sterilointityötä. Tilojen rakentaminen mahdollistaa sterilaatioleikkauksia, turvakodin koirille sekä paikallisten lemmikeille.

Olemme äärettömän kiitollisia Animalialle tästä tilaisuudesta, ja pidämme teitä kaikkia tukijoita ajan tasalla hankkeen toteutumisesta. Ilman teitä yhdistyksemme toiminta ei olisi mahdollista.

Lämpimät onnittelut myös Viipurin koirille ja Kyproskoirille!

Suunnitteluvaiheen alustava pohjapiirrustus.
%d bloggaajaa tykkää tästä: