Aiko

Aiko, noin 5-vuotias, noin 17kg tyttö

Aiko odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksemme turvakodilla ❤

Aiko pelastui Dobojn kunnalliselta tarhalta helmikuussa 2022. Aiko ei pärjännyt tarhalla, se ei päässyt syömään ja sen seurauksena se alkoi laihtumaan ja masentumaan. Aiko on kuitenkin toipunut hyvin ja on saanut painoa. Tällä hetkellä se asuu poikakoiran Charlin kanssa samassa aitauksessa. Aiko on kiltti, energinen ja iloinen keskikokoinen tyttö, joka sopisi parhaiten kodissa jossa se saisi elää ainoana koirana. Muiden koirien kanssa Aiko ei lämpene helposti, varsinkin jos toinen koira sille ärähtää tai haukkuu, silloin Aiko saattaa hieman villintyä. Kunnallisella tarhalla moni koira hyökkäili sen päälle, ja Aikolla olikin useampi arpi kehossa. Tästä syystä Aiko ei enää luota muihin koriiin, lukuunottamatta aitauskaveria Charlita. Erilaisissa olosuhteissa ja ajan myötä Aiko voisikin hyväksyä uusia koiraystäviä, mutta toistaiseksi näemme sen parhaaksi, että Aikolle löytyisi koti ilman muita koiria, koirakokemusta omaava ja aktiivinen reipas koti. Aikon kanssa on käyty lenkillä ja siitä se on ilahtunut sekä kävellyt reippaasti. Toimenpiteistä Aiko ei ilahdu ja on niissä tilanteissa epäileväinen ja pyrkii tilanteesta pois. Aikon kanssa onkin sellaisia asioita joita pitää harjoitella kärsivällisesti. Selkeästi tarhaelämä ja sitä ennen ei ole ollut sille lempeä.

Aiko ottaa rapsutukset, herkut iloisesti ja avoimesti vastaan, ja tulee innoissaan ihmisen luokse aitaukseen mennessä. Aiko on aktiivinen tyttö, joka tulee tarvitsemaan säännöllistä liikuntaa ja aktivointia. Aiko on noin 5-vuotias, noin 17kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: