Ženka

Ženka, n. 6kk tyttö, n. 10kg

Ženka saapui turvakodille aivan pienenä pentuna emonsa Muumimamman kanssa ja on siitä asti asunut siellä yhdessä turvakodin muiden koirien kanssa. Ženka on huolestuneesta ilmeestään huolimatta iloinen ja leikkisä kaveri, joka tykkää leikkiä ja hassutella koirakaveriensa kanssa. Ženkan paras kaveri Tipu on jo adoptoitunut Suomeen omaan kotiin. Tipun lisäksi Ženkalla on onneksi myös muita kavereita, joiden kanssa se tykkää viettää aikaa. 😊  Ženka on ihastuttava, hyvin kiltti ja reipas tyttö. Se ilahtuu erityisesti Draženin huomiosta ja tykkää hyppiä ja houkutella ihmistäkin leikkiin.

Sylissä Ženka hieman jännittää, mutta muuten se on sosiaalinen ja hakee aina iloisesti kontaktia. Ženka on pienikokoinen, noin 10kiloinen tyttö, jolla on hassu puolipitkä häntä.

Ženka etsii kotia mieluiten toisen koiran kaverina rauhallisemmassa ympäristössä, ei kaupungin keskustassa. ❤ Mikäli Ženka adoptoituu kotiin ainoaksi koiraksi, tulisi sen saada kuitenkin tarpeeksi koirakavereita elämäänsä, joiden kanssa se saa viettää aikaa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: