Pipu

Pipu, tyttö, n. 1,5v, n.18 kg

Pipu tyttö löytyi kunnalliselta tarhalta muutamien viikkojen ikäisenä todella huonossa kunnossa. Sieltä Pipu pelastettiin turvakodille, missä sitä hoidettiin, ruokittiin ja lääkittiin. Ensimmäiset kuukaudet Pipu asui aitauksien ulkopuolella ja kasvatti voimiaan. Aluksi Pipu oli ujo, mutta se kuitenkin seurasi mielellään ihmisten liikkeitä tarhan ympärillä. Kasvettuaan Pipu siirtyi muiden koirien joukkoon turvakodin etupihan aitaukseen. Pipu on ihmissosiaalinen, mutta ei kuitenkaan ole ensimmäisenä tuomassa itseään esiin. Tuttuja ihmisiä on turvallisempaa lähestyä. Pipu tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta pysyttelee kuitenkin enemmän sivussa tarkkailemassa tarhan tapahtumia. Pipu on kiltti, leikkisä ja keskienerginen luonteeltaan. Kehitys aikuiseksi koiraksi on vielä alussa. Pipu olisi mahdollista adoptoida sen jälkeen, kun se olisi steriloitu. Pipu on tällä hetkellä noin 4kk ja painaa noin 10kg. Luultavasti kasvaa keskikokoiseksi koiraksi. ❤

Pipu marraskuussa 2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: