Pipu

Pipu, tyttö, n. 1,5v, n.18 kg

Pipu tyttö löytyi kunnalliselta tarhalta muutamien viikkojen ikäisenä todella huonossa kunnossa. Sieltä Pipu pelastettiin turvakodille, missä sitä hoidettiin, ruokittiin ja lääkittiin. Ensimmäiset kuukaudet Pipu asui aitauksien ulkopuolella ja kasvatti voimiaan. Aluksi Pipu oli ujo, mutta se kuitenkin seurasi mielellään ihmisten liikkeitä tarhan ympärillä. Kasvettuaan Pipu siirtyi muiden koirien joukkoon turvakodin etupihan aitaukseen. Pipu on ihmissosiaalinen, mutta kuitenkin hieman varautunut uusien ihmisten seurassa. Tuttuja ihmisiä on turvallisempaa lähestyä. Pipu tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta pysyttelee usein enemmän sivussa tarkkailemassa tarhan tapahtumia. Pipu on kiltti, leikkisä ja hieman epävarma. Tulevan kodin tulee ottaa huomioon mahdollisen epävarman koiran käytös ja sopeutuminen uudessa kodissa ja ympäristössä. Pipu on keskienerginen tyttö, josta varmasti saisi seuraa pitkille lenkeille ja ehkä myös johonkin harrastukseen.

Pipu etsii kotia rauhallisesta ympäristössä, jossa se pystyy rauhassa tutustumaan uusiin asioihin.

Pipu marraskuussa 2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: