Pinja

Pinja, noin 2-vuotias, 15-17kg

Pinja muutti yhdistyksen turvakodille kesällä 2021, vietettyään reilun vuoden kunnallisen tarhan lähettyvillä. Pinja asusteli vanhusten talon ulkopuolella, hengaili metsissä ja silloin tällöin ilmestyi tarhan ulkopuolelle kerjäämään ruokaa. Pinjaa ei kuitenkaan päästy rapsuttelemaan, vaan se aina loikki pois jos ihminen yritti lähestyä. Pinja oli hyvin laiha ja tuli tiineeksi kahdesti. Toiselle kerralla saimme Pinjan kiinni, ja vietyä leikattavaksi. Siitä lähtien Pinja on asunut turvakodin etupihalla kymmenien koirien kanssa. Alkuun hyvin ujosta ja äkkiliikkeisestä tytöstä on kuoriutunut luottavaisempi ja iloinen koira, joka on löytänyt paikkansa laumasta ja saanut hyviä leikkikavereita. Pinja tulee moikkaamaan häntä heiluen, hyppii vastaan ja hakee kontaktia. Kiinnisaaminen vie kuitenkin aikaa, mutta Pinja ei ole enää niin etäinen ja epäluuloinen kuin alussa. Aktiivien vierailun aikana Pinja oli myös heitä kohtaan reipas ja ilahtui kun uusia ihmisiä oli sen ympärillä. Pinja on keskikokoinen terrieeri-mix, nuori, kiltti ja leikkisä. Se etsii koirakokemusta omaavaa kotia, ensisijaisesti toisen koiran kaverina rauhallisesta asuinympäristöstä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: