Pappa

Pappa, arv. synt. 3.3.2012, seniori, 20kg

Pappa etsii rauhallista kotia, jossa se voisi viettää eläkevuodet ainoana koirana. Ihana Pappa on viettänyt noin 4 vuotta tarhaolosuhteissa. Selvinnyt kunnallisella tarhalla, jossa se joutui useamman hyökkäyksen kohteeksi ja jossa se joutui ”taistelemaan” ruoasta tai suojapaikasta. Pappa muutti yhdistyksen turvakodille maaliskuussa 2020, ja on vaihtanut paikkaa kolmessa eri aitauksessa. Tällä hetkellä Pappa on aitauksessa kahden tyttökoiran ja kahden pennun kanssa. Sielläkään Pappa ei ole niin tyytyväinen, mutta tyytyväisempi kuin edellisissä aitauksissa. Pappa ei erityisesti arvosta poikakoirien seuraa tai vilkkaita koiria, jotka juoksee ja leikki koko ajan. Pappa nauttii omasta rauhasta, jossa mielellään ei olisi yhtään koiria. Silloin se on innostuu kierimään nurmikolla ja voi näyttää sitä iloista ja hassua nuorta puolta, joka varmasti tulisi esiin omassa kodissa. Pappa toivoisikin löytävänsä oman loppuelämän kodin, jossa sen ei tarvisisi enää vahtia omaa ruokakippoa, jossa se pääsisi liikkumaan, ilman että muut koirat pyörii sen ympärillä tai haukkuu sille. Ihmisen kanssa Pappa on tosi kiltti,luottavainen ja antaa käsitellä itseään ongelmitta. Hihnassa käveleminen vaatii harjoittelua, mutta siihenkin Papalla on hyvät oppimistaidot. Pappa on itsevarma ja oman arvonsa tunteva. Pappa toivoo, että pian joku huomaisi sen ja tarjoaisi oman lämpimän kodin, jota tämä kultainen papparainen todella ansaitsisi pitkän tarhaelämän jälkeen.

Pappa turvakodilla elokuussa 2022. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: