Hermanni

Hermanni, arv.synt. 3.1.2017, poika, noin 25kg

Hermanni odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla. ❤ Alkaisi viimein olemaan jo Hermannin aika löytää ikioma koti, jossa hän saa kaipaamansa huomion ilman jatkuvaa kilpailua. Hermanni on ihmiselle lempeä ja tulee aina tervehtimään kunhan ympärillä ei ole liikaa muita koiria. Hermanni asuu turvakodin etupihalla n. 30 muun koiran kanssa. Hermanni pärjää laumassa kohtalaisesti, vaikka kaikki koirat eivät hänestä pidä ja Hermanni myös itse joskus aiheuttaa tilanteita, joista kaikki koirat eivät ole mielissään. Hermanni on iso keskikokoinen poika, joka tarvitsisi oman kodin, jossa se saa huomiota ihmiseltä, mukavia ulkoiluja ja tekemistä oman ihmisensä kanssa.

Hermanni sopii kotiin ainoaksi koiraksi tai toisen kiltin koiran kaveriksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: