Dori ja Nacho

Dori, tyttö, noin 9-vuotias, 6kg / Nacho, poika, noin 2v, 6kg

Dori ja Nacho asuvat yhdistyksen turvakodilla. Nacho on Dorin pentu ja ne adoptoidaan yhdessä samaan kotiin (ei kaupunkiympäristöön).

Nacho ja Dori ovat ihan paita ja peppu – ne eivät liiku mihinkään ilman toista. ❤ Kun Nachoa alkaa jännittää, juoksee se äidin helmoihin. Ne nukkuvat liimattuina toisiinsa ja hengailevat yhdessä kokoajan. Dori ja Nacho tykkäävät ihmisistä niin, niin paljon. Niiden pyllyt heiluvat hurjana kun ne saavat ihmiseltä huomiota ja rapsutuksia. Mutta jos paikalle erehtyy tulla joku koira josta etenkään Dori ei pidä, saa se kyllä kuulla ja tuntea sen. Dori on oman arvonsa tunteva vanha rouva jolle ei ryttyillä. 🙂 Dorin voi nostaa syliin ja käsitellä. Nacholle ihmiset ovat ihaninta maailmassa, kunnes sen yrittää nostaa syliin. Silloin se pinkaisee pakoon. Nacho jännittää paljon syliin nostamista ja tulevassa kodissa tulisi olla osaamista ja halua harjoitella käsittelyä.

Nacho ja Dori nukkuvat yöt talossa sisällä ja päivät hengailevat ulkona ja sisällä. Ne ahtautuvat yöksi yhdessä pieneen koiranpetiin ja nukkuvat siinä tyytyväisinä kylki kyljessä. Nacho ja Dori arvostaisivat rauhallista asuinympäristöä ja omaa ihmistä. ❤

Dori ja Nacho marraskuussa 2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: