Yrityskummiksi

Haluaako yrityksesi tukea Balkanin koiria?

Yrityksenä voit joko tukea meitä hankkimalla kummikoiran tai alkamalla yleiseksi lahjoittajaksi.

Kummiksi alkamalla saat yrityksesi nimen ja linkin nettisivuillenne kummikoiran esittelyn yhteyteen. Kummina saat kummikoirasi kuulumisia ja valokuvia sähköpostiisi aina tarhakäyntiemme jälkeen. Jos haluat ilmoittautua koiran kummiksi, täytä allaoleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Yhdellä koiralla voi olla useampia kummeja. Huomioithan, että maksamasi kummituki ei kohdennu ainoastaan kummikoirallesi, vaan siitä hyötyvät kaikki tarhan koirat.

Kummimaksu on yrityksiltä 20 euroa kuukaudessa. Kummimaksun voi maksaa joka kuukausi, tai useamman kuukauden kerralla. Kummimaksu maksetaan Balkanin koirat ry:n rahankeräystilille FI0458001320321754. Käytäthän maksuviitettä 1705090. Jos maksu ei onnistu viitteen kanssa, voit laittaa viestikenttään sanan ”kummikoira”. Jos sinulle tulee kysyttävää kummikoirista, kerromme mielellämme lisää.


Voit myös alkaa yleislahjoittajaksi täyttämällä allaolean lomakkeen, niin olemme teihin yhteydessä. Yleislahjoituksen minimisumma on 20 euroa kuukaudessa ja voit maksaa sen joka kuukausi tai useamman kuukauden kerralla. Yleislahjoitus maksetaan seuraavasti:

FI96 5800 1320 3217 47  

Maksun saaja: Balkanin koirat ry
Bic-koodi: OKOYFIHH
Pankki: Helsingin OP
Viestikenttä: Yrityksesi nimi/lahjoitus

Balkanin koiria tukemassa ovat seuraavat yritykset

%d bloggaajaa tykkää tästä: