Twix

Twix, n. 10kk tyttö, 13-14kg

Lisätietoja tulossa myöhemmin. ❤

Twix muutti yhdistyksen turvakotiin kesällä 2020 sisarustensa kanssa. Twix ja sen siskot löytyivät Preslican kunnallisen tarhan lähettyviltä, tien varrelta. Kaikki neljä olivat väsyneitä, hämmentyneitä, nälissään ja janoissaan. Muutaman päivän turvakodille saapumisen jälkeen pennut olivat jo rohkaistuneet, ja heille rakennettiin oma pieni aitaus, kunnes alkusyksystä olivat valmiita siirtymään ’aikuisten’ koirien aitaukseen.

Twix– samoin kuin siskot – on pieni-keskikokoinen luppakorvainen ja sileäkarvainen metsästykoira.

Twix on Hali siskonsa kanssa hieman pienikokoisempi kuin Pätkis ja Suffeli.
Twix on ystävällinen ja seurallinen tyttö, joka tykkää leikkiä ja puuhailla erityisesti Halin kanssa, mutta tulee kaikkien muidenkin koirien kanssa toimeen. Twixiä vähän jännittää sylissä, mutta pian ymmärtääkin olevan huomion keskipiste ja siitä se nauttii kovasti. Twix on aina vastassa kun ihminen, oli tuttu tai vieras, saapuu aitaukseen ja hakee innokkaasti kontaktia tai herkkuja. Kottikärryltä etsitään kiinnostavia juttuja, ja joskus löytyykin puun oksia tai lelun jämiä, jota pitää sieltä poimia. Twix rakastaa leluja ja luita, mutta usein niistä luovutaan jos toinen koira haluaa ne siltä viedä pois. Twix on kultainen, ystävällinen tyttö, joka etsii aktiivista kotia. Twix on energinen nuori koira, joka toivoisi löytävänsä kodin jossa olisi tarjolla liikuntaa, pitkiä metsälenkkejä ja muuta mielyttävää tekemistä.
Twixin koti sitoutuu kouluttamaan nuoren aktiivisen koiran, jolla on vielä pentumaista käyttäytymistä ja joka ei ole nähnyt oikeastaan muuta kuin tarhamaisemia.
Seurallisen ja sosiaalisen luonteen ansiosta Twix voisi sopia myös toisen koiran kaveriksi.
Keski-korkeaenerginen

%d bloggaajaa tykkää tästä: