Sparky

Ihana Sparky-neiti asuu Preslican kunnallisella koiratarhalla. Sparky on noin 4-vuotias ja se painaa arviolta 30 kg. Sparkyssa on varmasti jonkun verran tornjak laumanvartijarotua. Sparky asuu aitauksessa kolmen muun koiran kanssa. Kaksi innokkaampaa koiraa vie pääosan huomiosta ja Sparky odottaa taaempana, milloin pääsisi rapsuteltavaksi ja tervehtimään tulijoita.

Sparky on reippaanoloinen tyttö ja erittäin kiltti käsiteltävä. Matkan aikana Sparkylta leikattiin suuret takut pois ja se pestiin. Tyttö odotti kauniisti paikoillaan ja taisi nauttia saamastaan huomiosta. Sparky sopisi kiltin koirakaverin kaveriksi tai ainoaksi koiraksi. Sparkysta varmasti tulee reipas lenkkeilijä, mutta sen olemus vaikuttaa siltä, että se osaa välillä ottaa hieman rennomminkin. Luonteeltaan Sparky on kiltti ja luottavaisen oloinen ja antoi hienosti käsitellä itseään. Sparky istui nätisti rapsuttajan jalkojen juureen ja nautti rapsutuksista. Toiset koirat aitauksessa hyppivät ja säntäilivät ympäriinsä, mutta Sparky oli paikallaan rauhallisesti. Sparky antoi tarkistaa hampaat ja korvat ongelmitta. Olisiko sinulla tarjota Sparkylle rakastava loppuelämän koti?

 

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

%d bloggaajaa tykkää tästä: