Noim

Noim, 2- vuotias tyttö, n.10kg

Noim on löytynyt Dobojn kaupungin kaduilta. Tällä hetkellä Noim odottelee oman kodin löytymistä turvakodilla.

Noim löytyi Dobojn kaupungin kaduilta huhtikuun lopussa ja muutti samana päivänä yhdistyksen turvakodille. Paikalliset auttajat kertoivat tiineestä narttukoirasta, joka oli useamman päivän kävellyt ympäri kaupunkia, seuraen ihmisiä ja etsien ruokaa. Auttajat olivat yrittäneet saada koiran kiinni, mutta siinä onnistumatta. Kun saimme tiedon tästä olimme juuri Dobojssa ja kyseinen koira löytyikin aika pian. Kaunis ja iloinen tyttönen tuli heti luokse kutsusta, mutta selkeästi pientä epäluuloa sillä oli. Saimme Noimin nopealla liikkeellä syliin ja vaikka rimpuilikin autoon laitto onnistui ongelmitta.

Noim ei ollut tiine vaan se oli todennäköisesti synnyttänyt pennut aikaisemmin. Eläinlääkärillä Noim oli todella peloissaan, mutta selvisi siitäkin.

Turvakodilla Noim on osoittautunut hyvin itsevarmaksi ja hurmaavaksi ilopilleriksi, joka tulee aina tervehtimään häntä heiluen ja hyppimään jalkoja vasten. Noim antaa rapsutella, nauttii läheisyydestä ja heittäytyy aina selälleen pyytäen lisää rapsutuksia. Toisten koirien kanssa Noim on toimeentuleva ja peloton. Noim on myös saanut samankokoisia leikkikavereita, joiden kanssa painii ja juoksee päivittäin.

Syliin nostaminen aiheuttaa Noimissa kuitenkin epävarmuutta eikä se anna helposti käsitellä itseään. Jos sitä yrittää esim.nostaa yliin Noim rimpuilee, lähtee pois tilanteesta ja hetken kuluttua se tulee takaisin hakemaan huomiota.  Sen käsittely tulee siis vaatimaan harjoittelua.

Noim etsii kotia ainoana koirana tai toisen koiran kaverina, kodissa jossa olisi mielellään entuudestaan kokemusta koirista.

Luonteeltaan Noim on reipas, leikkisä ja pirtsakka tyttö. Keskienerginen. Painoltaan noin 10kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: