Lysti

Lysti, tyttö, 4-5v, 12kg

Lysti on viettänyt Preslican tarhalla jo useamman vuoden ja odottaa omaa kotiaan. Lysti on on n. 4-5 -vuotias tyttö, joka aina innoissaan ottaa uudet ihmiset vastaan tarhalla. Lysti on joutunut viettämään suurimman osan tarha-ajastaan tarhan pienissä bokseissa, sillä Lystillä on taito kiivetä mistä vaan yli . Tämän vuoksi Lysti joutui kaupungin taholta boksiin pitkäksi aikaa, josta ei pääse kiipeämään pois. Nyt hetken Lysti on saanut olla vapaana, sillä boksit on rikki ja odottaa korjausta ja Lysti on niin nauttinut vapaudesta ja siitä paistaa ihan eri koira, sellainen ihana hellyyden kipeä tyttö joka nauttii huomiosta mutta myös tekemisestä.

Lysti on luottavainen, ihmisrakas, itsevarma ja aktiivinen koira. Se voisi sopia harrastuskoiraksi, sillä se pomppii aivan valtavan korkealle halutessaan huomiota ihmiseltä. Siitä juontuu nimikin, Lysti on lystikäs ja iloinen tyttö joka nauttii liikunnasta ja ihmisen huomiosta.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: