Lina

Lina, noin 10kk, 16kg

Lina maaliskuussa 2020 yhdistyksen turvakodilla:

Jos sinulla on huono päivä, katso hetki näitä Linan kuvia ja alat varmasti hymyilemään. Lina on niin nauravainen ja kultainen tyttö.

Lina kuuluu pentueeseen, joka hylättiin kesän aikana Dobojn kunnallisen tarhan lähettyville. Lina on Rollon, Linon ja Luumun sisko. Nyt Lina asuu Luumun kanssa yhdistyksen turvakodilla. Rollo ja Lino ovatkin jo omissa kodeissa Suomessa 

Lina on vilkas, avoin, leikkisä ja reipas tyttö. Linalle etsimme aktiivista kotia, joka ottaa huomioon Linan pentumaisen käyttäytymisen. Lina on kiharakarvainen kultainen noutaja sekoitus, painoa sillä on tällä hetkellä noin 16kg, mutta saattaa vielä kasvaa. Lina tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta on eniten kiintynyt omaan siskoon Luumuun. Heillä on aina hyvät leikit keskenään.
Lina alistuu muille koirille eikä aiheuta kärhämiä.

Kynsien leikkaus ja syliin ottaminen onnistuvat Linan kanssa hyvin. Valjaita ja hihnaa jännittää, koska ei niihin ole tottunut.
Video: https://youtu.be/EAJk_h8-w5E

Lina huhtikuussa yhdistyksen turvakodilla:

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

%d bloggaajaa tykkää tästä: