Edda

Edda, noin 2-vuotias, 15kg 

Edda pääsi maaliskuun lopussa muuttamaan yhdistyksen turvakodille 🙂

Edda maaliskuussa 2020 Preslican tarhalla:

Edda asuu edelleen samassa häkissä kahden muun koiran kanssa. Edda on erittäin innoissaan ihmisen tullessa häkkiin, mutta vetäytyy helposti koppiinsa hieman tutkailemaan tilannetta. Kun Eddaa kutsuu, se tulee hieman varovaisesti rapsuteltavaksi. Kun Eddaa on rapsutellut hetken, se rentoutuu ja rapsutusten loppuessa se hyppää ihmistä vasten pyytäen lisää rapsutuksia. Edda on, edelleen, herkkä ja kultainen tyttö joka on elänyt tarhalla jo liian pitkään.
Edda päästettiin vapaaksi häkistä ja kyllä se juoksikin, niin pitkälle ja täynnä energiaa, että emme saaneet sitä enää kiinni vaan Edda sai jäädä yöksi vapaaksi tarhan alueelle.

Edda kesäkuussa 2019:

Kaunis Edda odottaa omaa kotiaan Preslican kunnallisella tarhalla, jonne se saapui loppuvuodesta 2018 sisarustensa Velman ja Vanillan kanssa. Edda asuu kahden uroksen kanssa samassa häkissä. Edda tulee iloisesti vastaan kun häkkiin mennään sisään, mutta jää helposti isompien koirien varjoon. Tarhaolosuhteissa Edda vaikuttaa herkkältä tytöltä, joka tarvitsee kannustusta kotikoiran askeliin.

Tarhan ulkopuolella Edda on harjoitellut valjaissa kävelyä. Alkujännityksen jälkeen kävely sujuikin mukavasti. Eddasta paljastui aktiivinen ja iloinen puoli, kun sai pienessä koiralaumassa tutkia ulkomaailmaa. Edda ottaa hyvin kontaktia ihmisiin ja kuuntelee puhetta. Vapaana Edda juoksentelee ympäri tarhaa riemukkaasti ja vauhdikkaasti, haastaen koiria leikkiin. Rohkeä ja hyväntuulinen. Edda etsii rakastavaa kotia jossa ymmärretään, että Edda tarvitsee vielä positiivista vahvistamista. Edda on korkeaenerginen tyttö, joten aktiivinen perhe on toivottu. Tästä ihanasta tytöstä saa mahtavan lenkkikaverin ja uskollisen ystävän. Sopii ainoaksi koiraksi, tai toisen kiltin koiran kaveriksi.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: