Duo

Duo tyttö, n. 2-vuotias, n. 22kg

Duo on nuori äitikoira ja tämä kaunotar asuu yhdistyksemme turvakodissa. Duo löytyi pentujensa kanssa huhtikuun lopulla ja pääsi onnekseen turvakotiin. Duo asuu pentujensa kanssa omassa aitauksessaan, jossa on tilava sisätila ja oma ulkoilualue. Duo imettää vielä pentujaan, mutta pentujen kasvaessa Duo on valmis etsimään omaa loppuelämän kotiaan. Duo on hoikkarakenteinen ja sen iho on vielä kuiva. Iho varmasti paranee, kun se saa laadukasta ruokaa ja lisäravinteita. Duo on hoitanut kaikkia pentujaan hienosti ja pennut voivat tällä hetkellä hyvin. Koko perhe tulee aitauksen ovelle tutun ihmisen lähestyessä.

Duo on luonteeltaan erittäin lempeä, kiltti ja sympaattinen koira. Liikkeissään hän on rauhallinen, mutta huomiota ja kehuja saadessa innostuu enemmän hakemaan rapsutuksia häntä heiluen. Duon katse on rauhallinen, sellainen pysäyttävä.

Matkan aikana annoimme neidille luita ja muita herkkuja, mutta herkut se jemmasi taka-alalle ja keskittyi ihmisen antamaan huomioon. Duo istui rapsuttajan jalkojen juureen ja nautti saamastaan huomiosta sulkien silmänsä. Rapsutushetken jälkeen se palasi pentujensa luokse imettämään.

Duo pääsi yhden aktiivimme kanssa lenkille ja mukana oli toinen kotia etsivä koiramme, Orry. Duo käveli hihnassa erittäin hyvin; kävely oli tasaista ja sen kanssa oli mieluista kävellä. Välillä neiti pysähtyi nuuskimaan ja nauttimaan vapaahetkestä pentujen lomasta. Duo ei vetänyt hihnassa ollenkaan, vaan jolkotteli kevyin askelin eteenpäin. Duo antoi kauniisti laittaa kaulapannan kaulaan ja lähti mielellään lenkille.

Tarha-alue sijaitsee rauhallisella alueella peltojen ympäröimänä, joten emme voi taata kuinka Duo liikkuu kaupunkioloissa. Rauhallisemmalla alueella Duo liikkui itsevarmasti ja kutsuttaessa kääntyi tarkistamaan, millaista asiaa kävelyttäjällä mahtaa olla. Duo oppi tarhamatkan aikana odottamaan iltalenkkejämme, mutta tarhalla on kymmenittäin koiria, joten Duo pääsi lenkille muutaman kerran viikon aikana. Kaikki lenkit sujuivat vetämättä ja rauhallisesti liikkuen. Toisiin koiriin Duo suhtautuu tarhaoloissa hyvin.

Duo paljasti tarhaolosuhteissa itsestään herkän puolensa; tyttö on erittäin kuuntelevainen ja hieman alistuva. Duo kuuntelee hyvin ihmistä ja ottaa hienosti kontaktia ihmiseen. Uskomme tämän hetkisen käytöksen perusteella sen oppivan nopeasti ja siitä saa varmasti ihanan kotikoiran ja lenkkiystävän. 

Duo on luonteeltaan pehmeä ja kiltti, mutta kuten kaikki tarhakoirat, se ei välttämättä ole koskaan asunut sisällä. Harkitsethan tarkkaan ennen adoptiohakemuksen jättämistä omia lähtökohtiasi koiran adoptoimiseen.

Olisiko Duo uusi rakastettu perheenjäsenenne?

%d bloggaajaa tykkää tästä: