Betty – seniori

Betty rouva, n. 8-10vuotias, n. 10kg

Sympaattinen Betty rouva löytyi hylättynä eräältä pellolta.  Betty oli rakentanut itselleen heinistä suojapesän.  Onneksi Betty löytyi ajoissa ja pääsi asumaan turvakodille. Betty on saanut rauhassa voimistua ja on nyt valmis etsimään omaa kotia.

Tulevan kodin tulee ymmärtää, että Bettyllä on ikää mittarissa. Betty arvostaa tasapainoista ja rauhallista elämää. Turvakodilla Betty nukkuu yöt talon sisällä ja ulkoilee kun haluaa. Betty on tarkka yöunista ja tarvittaessa komentaa nuorempaa väkeä, jos yöunet meinaavat vaarantua. Betty osaa olla tarvittaessa tiukka täti. 

Mikään pelkkä sohvaperuna Betty ei kuitenkaan ole.  Bettyllä on talossa muutama läheinen koiraystävä, joiden kanssa välillä leikkii. Pihalla Bettyllä on omia projekteja ja välillä tämä sympaattinen täti nähdään juoksentelemassa muiden koirien kanssa. Erityisen kiinnostunut Betty olisi siitä, mitä kaikkea pihaportin takana on.  Ison maailman seikkailut vielä kiinnostaisivat.

Betty on käynyt ulkoilemassa ja hihnassa kävely sujuu hyvin.  Bettyn kanssa hoitotoimet sujuvat hyvin ja erityisesti rouva nauttii turkin hoidosta. Vaikuttaa kovin, että Betty on aikoinaan ollut kotikoirana.  

Lääkärin käynnillä Bettyltä löytyi spondyloosia, mutta toistaiseksi pärjää ilman lääkitystä. Tulevaisuudessa Betty tulee kuitenkin tarvitsemaan kipulääkkeitä ja hoitoa vaivoihinsa.
Bettyn hampaat eivät ole hyvässä kunnossa ja pian mummelilla on hammashoito edessä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: