Alma

Alma, noin 7-vuotias tyttö, 16kg

Alma on saapunut Suomeen 13.6 ja etsii omaa kotia kotihoitopaikasta käsin.

Kotihoitokuulumisia kesäkuu21:

Alma rrrrakastaa ihmisiä ja on aina valmis pusuttelemaan, oli kyse sitten tutuista tai juuri tavatuista ystävistä. Lapset ovat erityisesti Almalle mieleen. Toisiin koiriin Alma suhtautuu itsevarman rauhallisesti, mutta ihminen on Almalle se kaikkein tärkein.

Alma on rohkea ja reipas lenkkeilijä, eikä pelkää myöskään vettä. Näin helteillä Alman kanssa voikin mennä roiskimaan rantaveteen ja se yrittää innokkaasti ottaa aaltoja kiinni. Alma on metsästysvietillä varustettu tapaus ja huutelee jänisten ja oravien perään aina niitä nähdessään. Metsissä Alma kulkee nenä maassa kiinni hajuja etsien. Sisällä Alma osaa hienosti rauhoittua eikä puuhastele omiaan ihmisten selän takana. Yllätyshyökkäys hellyyttä hakemaan saattaa tosin tapahtua koska vain.

Alma on rakkaudentäyteinen, itsevarma koira, joka nauttii yhdessä tekemisestä ja olemisesta. Se osaa kuitenkin myös jäädä työpäivän ajaksi koirakaverin kanssa kotiin nukkumaan.
Kotihoidossa Helsingissä.

Jos luulet, että sinulla voisi olla tarjota Almalle se juuri oikea koti, niin tutustuthan huolella adoptioprosessiimme ennen adoptiohakemuksen jättämistä. Tietoa prosessista ja hakemuslomake löytyvät: http://www.balkaninkoirat.fi.

Tarhalla: Kaunis metsästyskoira Alma tyttö muutti turvakodille talvella 2019. Alma on ollut pitkäaikainen asukas kunnallisella tarhalla tai oikeastaan tarhan lähellä olevan vanhusten talolla. Alma tuotiin Preslicaan noin kolme vuotta sitten neljän pennun kanssa, joista kaksi vain selviytyi, Elvi ja Elmo, molemmat nykyään myös turvakodilla.
Alma oli tuttu näkö myös tarhan vieraileville aktiiveille, koska se oli aina vanhusten talon lähellä odottamassa ruokaa. Monta vuotta Almaa ruokittiin siellä, välillä sitä ei näkynyt, välillä seikkaili lähikylässä, aina kuitenkin palasi vanhusten talolle. Joskus joutui takaisin tarhalle, mutta sieltä se joka kerta pääsi pois. Vaikka Alma löysi ruoansa ja sitä ruokittiin, Alma oli aina hyvin laiha ja surullisen oloinen. Emme vieläkään voi uskoa kuinka se on selvinnyt talven kylmät pakkaset lyhyellä turkilla. Alma on ollut aina ystävällinen ja lempeä tyttö, kiitollinen, kun se sai huomiota ja tutut henkilöt kävivät sitä moikkaamassa.
Alman sopeutuminen turvakotiin kesti muutaman viikon. Elvi-tytär tunnisti heti äitinsä ja kyllä myöhemmin myös Alma tunnisti tyttärensä ♥️ Nykyään ne viettävät paljon aikaa yhdessä. Alma on perusluonteeltaan suht rauhallinen, fiksu ja arvonsa tunteva. Alma välttää konflikteja, ja leikkii muutaman koiran kanssa. Myös ihmisen kanssa innostuu leikkimään. Alma tulee tutun ihmisen luokse avoimesti ja luottavaisesti, hakee rapsutuksia tassulla ja nauttii niistä kovasti. Alman katseesta välittyy kiitollisuus ja viisaus. Vaikka Alma on ns. keskiikäinen 7 vuotias se on reipas ja energiaakin ja tekemisen halua löytyy. Alma on keskikokoinen, noin 17kg, joka etsii koirakokemusta omaavan kodin, rauhallisemmassa ympäristössä.

Almaa ei adoptoida kissaperheeseen..

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

adoptoi
%d bloggaajaa tykkää tästä: