Abbie – tulossa Suomeen kotihoitoon syyskuussa

Abbie, noin 4-vuotias tyttö, noin 14kg

Abbie yhdistyksen turvakodilla maaliskuussa 2020

Abbie asustelee yhdistyksen tarhalla, jonne se tuotiin talvella 2019 Preslican kunnalliselta tarhalta 🙂

12.6 Iloinen Abbie edelleen etsii kotia! Kukaan ei voi varmasti sanoa, mitä Abbien elämässä on tapahtunut ennen tarhalle joutumista. Ehkäpä se on ollut joskus kotikoirana. Ainakaan suurempia pelkotiloja Abbiellä ei ole. Se on
kovin ihmisläheinen koira. Pyynnöstä Abbie hyppää syliin ja sieltä katselee tarhan tapahtumia tyytyväisenä.
Abbie pääsi valjaissa ulkoilemaan tarhan ulkopuolelle. Aluksi Abbie
arasteli, mutta sitten se jostain muisti mitä on olla vapaa! Katse
kirkastui ja Abbie reippaasti lähti tutkimaan lähiseutuja. Abbie on
aktiivinen koira, mutta osaa rauhoittua erityisesti ihmisen lähelle. Turkkia antaa hoitaa hienosti ja valjaat sai pukea päälle. Abbie on suurenmoinen koira josta saa iloisen ja uskollisen ystävän. Abbie on valmis matkustamaan suomeen, kunhan vain oikea koti löytyisi.
 
Abbie asuu kahden pentunsa Urhon ja Eddyn kanssa yhteisessä häkissä Preslican tarhalla
Abbiellä on viettänyt kaksi pitkää vuotta tarhalla. Abbie on aikoinaan haettu tarhalle rautakaupan edestä, jossa se asui viiden pentunsa kanssa. Kaupan omistaja teki ilmoituksia koirista ja lopulta ne toimitettiin Preslican kunnalliselle tarhalle.  Abbie on hyvin ihmisläheinen koira, eikä sillä  vaikuta olevan suurempia pelkotiloja ihmisiä kohtaan. Vaikka uusi ihminen menee Abbien häkkiin, on Abbie jo ovella iloisesti odottamassa rapsutuksia. Abbie yrittää kiivetä syliin ja nauttii huomiosta. Kahden tarhavuoden jälkeen jaksaa olla vielä iloinen ja nauttii luottavaisesti ihmisten seurasta.
Muiden koirien kanssa kanssa Abbiellä on ollut tarhalla erimielisyyksiä.  Abbie on luonteeltaan  itsevarma eikä alistu. Vahvan luonteensa vuoksi suositellaan ensisijaisesti ainoaksi koiraksi.
Abbie ottaa ihmisiin kontaktia ja koiralähtöisellä koulutuksella Abbiesta saakin aktiivisen ja ihanan ystävän. Abbie on turhautunut elämään pienessä häkissä ja kaipaisi kotiin jossa saisi leikkiä ja pääsisi tekemään pitkiä lenkkejä.
 
Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptoi
%d bloggaajaa tykkää tästä: