Ronja

Ronja n. 5-vuotias, tyttö, 25 kg

Ronja turvakodilla

Ronja Preslican kunnallisella tarhalla:

15.10.2020 Ronja on päässyt kunnalliselta tarhalta turvakodillemme odottamaan omaa kotiaan. Ronja asuu turvakodilla Laran kanssa samassa aitauksessa. Ronja päästetään pari kertaa päivässä isommalle piha-alueelle, missä Ronja tykkää leikkiä pentujen kanssa.

Ronja on n. 5-vuotias tyttö, joka etsii ikiomaa kotiaan ainoana koirana. Ronja saapui nuorena aikuisena tarhalle, ja on joutunut viettämään tarhalla useamman vuoden, sen menneisyydestä emme tiedä. Ronja on mitä ihanin koira ihmisille. Kun menemme käymään aitauksessa, Ronja on niin onnellinen saamastaan huomiosta, pusuttelee ja haluaa rapsutuksia. Ronja on joutunut elämään tarhalla kurjissa mutaisissa olosuhteissa useamman vuoden ja se on todella stressaantunut ja turhautunut tarhalla. Tarhaoloissa Ronja on selvitellyt välejään useamman koiran kanssa. Kun Ronja on päästetty vapaaksi tarha-alueella, se on nauttinut vapaudesta ja juossut ympäri tarhaa. Ronja on ihana aktiivinen tyttö, joka ansaitsee vihdoin päästä tarhalta pois! Ronja sopisi parhaiten kotiin ainoaksi koiraksi, koirakokemusta omaavaan kotiin, jossa olisi mahdollisesti kiinnostusta harrastaa aktiivisesti sen kanssa.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

adoptoi
%d bloggaajaa tykkää tästä: