Nuuti

Nuuti, poika, 6kk, 5kg

Nuuti asuu yhdistyksen turvakodilla.

Nuuti löytyi Preslican tarhan lähettyvillä metsästä. Nuuti oli todennäköisesti piileskellyt samassa paikassa monta päivää, sillä löysimme saman pensaan alta myös todennäköisesti jo useamman päivän menehtyneenä olleen siskon/veljen ruumin. Nuuti löytyi ihan sattumalta. Pysähdyimme autolla, koska näimme pienen pörröisen pennun istuskelevan yksinään tien varrella. Melko pian kuulimme rapinaa metsiköstä ja siellähän se luinen Nuuti hiippaili, peloissaan eikä antanut helposti ottaa kiinni. Saimme kuitenkin vähän ajan päästä Nuutin syliin. Yhdessä Luda pennun kanssa se tuotiin turvakodille.

Nuuti ja Luda ovat siitä päivästä olleet hyviä ystäviä, leikkivät keskenään päivittäin ja nukkuvat yhdessä sisätiloissa. Nuuti oli alkuun aika ujo poika ihmistä kohtaan, mutta on ajan kanssa reipastunut ja siitä on kuoriutunut uskomattoman hellyyttävä ja silityksistä nauttiva koira. Nuuti on kuitenkin vielä aika herkkä poika, ja kaipaakin ymmärtäväisen kodin. Alkuun Nuutia jännitti myös muut koirat ja tarpeiden jälkeen se halusi heti palata sisälle. Nykyään sekä tuttujen ihmisten että koirien kanssa Nuuti on luottavainen ja rohkea. Innokkaasti ja reippaasti Nuuti leikkii ulkona ja sisälläkin. Pentuenergiaa löytyy jonkun verran ja leluista Nuuti tykkää.
Nuuti on hoikkarakenteinen ja hento poika, painoltaan noin 5-6kg, mutta saattaa kasvaa vielä. Nuuti arvostaisi varmaan kotia, jossa on toinen koira leikkikaveriksi mutta myös rohkaisevaksi esimerkiksi uuden arjen oppimisessa.

Videoita Nuutista
https://www.youtube.com/watch?v=KfHZ2Jt8s8k
https://www.youtube.com/watch?v=_1ISsAHwjyk

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustutan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

%d bloggaajaa tykkää tästä: