Sienna

Sienna-tyttö odottaa oman kodin löytymistä Preslican kunnallisella tarhalla ja ennen oman kodin löytymistä toivoo kummeja tuekseen. Sienna oli saapuessaan tarhalle hyvin hoikassa kunnossa, mutta on muutamassa kuukaudessa saanut lisää painoa.

Sienna on isokokoinen tornjak tyttö, jolla on suuri sydän. Sienna on todella kultainen, seurallinen ja kiltti tyttö. Ihmettelemme, kuinka Sienna on edelleen kotia vailla.

Entisessä kodissa Sienna ei ole varmaan saanut parasta kohtelua, sen silmät menee kiinni ja pää alas kun sitä menee silittämään. Sienna on päässyt asumaan osana etupihan laumaa, sillä sen kiipeilytaidot eri aitauksista on aika hyvät. Sienna on ollut useammalle pennulle turva ja lämpöpatteri talven aikana. Pennut rakastavat Siennaa. Sienna tulee toimeen toisten koirien kanssa, isojen sekä pienten. Pentujen kanssa Sienna leikkii, mutta jos se kyllästyy niin osaa sen ilmaistakin. Sienna tunnista nimensä, ja tottelee hyvin. Nykyään Sienna ei asu enää vapaana etupihalla, vaan isommassa aitauksessa, jossa on korkeat aidat, joten tyttö ei pääse sieltä kiipeämään. Sienna on aitauksessa itsevarma, tietää koonsa, mutta ei ikinä aiheuta rähinätilanteita/tappeluita. Omaa ruokaa luonnollisesti puolustaa. Sienna on joka päivä innoissan, kun sen luokse mennään ja aina välillä se pääsee päiväksi vapaaksi, jolloin entiset pentuystävät ovat riemuissaan jälleennäkemisestä 🙂 Sienna rakastaa vatsarapsutuksia. Sienna on leikkisä, mutta rauhallinen tyttö.

Sienna on varattu omaan loppuelämän kotiin.

 

 

Siennan kummi on Nemo