Ratko

Ratko on noin 5-6 -vuotias saksanpaimenkoira. Ratko on todella laihassa kunnossa ja turkki kaipaisi hoitoa. Kunto saattaa vähän hämätä ja poika voi olla nuorempikin. Ratko on ollut vuoden Preslican tarhalla pienessä häkissä ja on oloihinsa hyvin stressaantunut. Pojan toivat tarhalle sen omistajat. Ratkolla on huono näkö ja sen syytä ei tiedetä. Huhtikuun alussa (2018) Ratko pääsi tarhareissulla yhdistyksen aktiivien kanssa lenkille tarha-alueen ulkopuolelle. Ratko oli lenkistä ikionnellinen, onhan poika viettänyt häkissä jo vuoden yhtäjaksoisesti. Ratko jopa juoksi jonkun aikaa lenkistä ja lenkki meni hyvin, vaikka vastaan tuli irrallinen koiralauma. Ratko antoi jo hieman silitellä itseään.

Tarhan työntekijät eivät suostu menemään Ratkon häkkiin ja voi olla, että Ratkolla on huonoja kokemuksia miehistä. Yhdistyksen aktiivit saivat käydä häkissä siivoamassa ja ruokkimassa.

Ratkon päivät kuluvat pienen pienessä häkissä muille koirille haukkumisella. Pojan elämä on hyvin stressaantunutta, ja Ratko tulee varmasti asumaan pidemmän ajan tarhalla, joten haluaisitko sinä olla Ratkon kummina?

Ratko

 

 

 

 

 

 

Riitta on Ratkon ensimmäinen kummi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: