Miina

Miina-tyttö asuu Dobojn yksityisellä tarhalla. Miina asuu häkissä Manta-tytön kanssa, ja he tulevat hyvin toimeen. Miina on jäänyt värinsä takia täysin huomaamattomaksi ja on odottanut omaa kotiaan jo liian kauan. Valitettavasti mustat koirat jäävät muiden varjoon ja heistä ei juuri kyselyjä tule.

Miina  on keskikokoinen, sosiaalinen ja alkuun hieman ujo tyttö. Miina on luonteeltaan oikein ystävällinen kaveri niin koiria kuin ihmisiäkin kohtaan. Miina on todella kiltti, ihmisrakas tyttö. Miina on n. 2-vuotias  ja n. 15 kg. Miina tarvitsee liikunnallisen kodin, sillä energiaa ja vauhtia riittää. Sylissä Miina kuitenkin rauhoittuu kauniisti aloilleen.

Tutustuimme Miinaan talvella 2016, kun huomasimme häkkiaitauksessa kaksi tyttöä, jotka yrittivät epätoivoisesti saada huomiomme, hyppäämällä ja kerjäämällä silityksiä kaltereiden läpi. Kun menimme boksiin Miinaa vähän jännitti, kun taas Manta oli aivan innoissaan. Miina ei varmaan odottanut meidän menevän sinne. Yksityisen tarhan työntekijät eivät yleensä jää rapsuttelemaan koiria, vaan keskittyvät työtehtäviin eli koirien ruokkimiseen ja häkkien siivoamiseen. Aika nopeasti Miina kuitenkin lämpeni meille, ja ilahtui kun pääsi silitettäväksi. Miina pyysi lempeästi lisää huomiota, ja sen silmistä näkyi kuinka kiitollinen olisi siitä hetkestä.

 

Olisitko sinä Miinan tukena, koska omasta kodista ei ole vieläkään kuulunut?

Saken perhe ja Suvi ovat Miinan kummeja.

Mainokset