Arthur

Arthur on nuori rottweiler uros, joka joutui tarhalle talvella 2016. Arthurin mahdollisuudet löytää oma koti ovat heikot, koska  se ei tule toimeen muiden koirien kanssa tarhalla.

Arthur asuu Preslican kunnallisella tarhalla ja ensimmäiset kaksi kuukautta se oli pienessä häkkiaitauksessa, jossa se turhautui yhä enemmän. Arthurin hyökkäävä käytös muiden koirien kanssa voi myös johtua valtavasta stressistä ja turhautumisesta, mutta  muiden koirien vaarantamisen välttämiseksi sitä ei valitettavasti pidetä vapaana isommissa aitauksissa.

Aikaisemmin  Arthur asui noin 1,50 x 3,50 metrin aitauksessa. Kiitos kummituen, Arthur sai kesäkuun matkamme aikana uuden isomman aitauksen, jossa se mahtuu liikkumaan ja leikkimään vapaammin. Uusi isompi aitaus sijaitsee lähempänä muita tarhan koiria. Vanha pieni häkki sijaitsi tarhan perällä. Häkin uusi sijainti on myös hyväksi Arthurin sosiaalistamista varten, jotta sen mahdollisuudet löytää oma hyvä koti kasvaisivat.
Arthur käyttäytyy ihmisten kanssa niin kauniisti, mutta toivotaan, että uusi häkki parantaisi sen käytöstä muita koiria kohtaan.

Arthurin kummeja ovat Maria, Riitta, Maisa ja Vilma K.

Mainokset