Amor

Amor on noin seitseman kuukauden ikäinen poikapentu. Amor löytyi pienen kaatopaikan läheltä, kun olimme matkalla tarhalle maaliskuun 17. päivänä. Pentu oli pelokas, eikä antanut ottaa helposti kiinni. Lähes kahden tunnin metsästyksen (piikkipusikoissa) jälkeen saimme Amorin kiinni pyyhkeellä. Se oli erittäin janoissaan, heikon oloinen ja laiha.

Amor vietti kaikki kolme päivää meidän kanssa, öisin majatalossa ja päivisin autossa. Ostimme sille lahjoitusten avulla märkää ruokaa, jota se söi hyvällä ruokahalulla. Seuraavana päivänä Amor madotettiin. Ulosteessa näkyi pitkiä matoja.

Kolmantena päivänä Amor oli jo paljon pirteämpi ja viimeisenä päivänä sai viitosrokotteen. Amor tarvitsee tukea paikallisen kotihoitopaikan kustannuksiin, ruokaan ja tehosterokotukseen. Kun Amorin rokotukset ovat kunnossa ja on itse hyvinvoiva se viedään tarhalle. Amor on onnekas, koska sille löytyi paikallinen kotihoitopaikka (vaikka onkin ulkotilassa) jossa se on turvassa. Amorille tullaan etsimään kotia Suomesta, joten kummituki papereiden valmistuskustannuksiin on enemmän kuin tervetullutta.

Tapasimme Amorin kesäkuun Bosnian matkallamme. Amor on onneksi saanut asua kotihoitopaikassaan ja on kasvanut ja pärjännyt hienosti. Alkujännityksen jälkeen Amor tuli hienosti tervehtimään ja nautti kovasti rapsutuksista. Amor leikki myös kotihoitoperheen koiran kanssa. Amor etsii hyvää loppuelämän kotia Suomesta. Amor tarvitsisi vielä yhden kummin, jotta sen kotihoitopaikka olisi turvattu. Haluaisitko sinä toimia Amorin kummina?

 

 

Tiina ja Pirjo ovat Amorin kummeja.

%d bloggaajaa tykkää tästä: