Amor

Amor on noin kolmen kuukauden ikäinen poikapentu. Amor löytyi pienen kaatopaikan läheltä, kun olimme matkalla tarhalle maaliskuun 17. päivänä. Pentu oli pelokas, eikä antanut ottaa helposti kiinni. Lähes kahden tunnin metsästyksen (piikkipusikoissa) jälkeen saimme Amorin kiinni pyyhkeellä. Se oli erittäin janoissaan, heikon oloinen ja laiha.

Amor vietti kaikki kolme päivää meidän kanssa, öisin majatalossa ja päivisin autossa. Ostimme sille lahjoitusten avulla märkää ruokaa, jota se söi hyvällä ruokahalulla. Seuraavana päivänä Amor madotettiin. Ulosteessa näkyi pitkiä matoja.

Kolmantena päivänä Amor oli jo paljon pirteämpi ja viimeisenä päivänä sai viitosrokotteen. Amor tarvitsee tukea paikallisen kotihoitopaikan kustannuksiin, ruokaan ja tehosterokotukseen. Kun Amorin rokotukset ovat kunnossa ja on itse hyvinvoiva se viedään tarhalle. Amor on onnekas, koska sille löytyi paikallinen kotihoitopaikka (vaikka onkin ulkotilassa) jossa se on turvassa. Amorille tullaan etsimään kotia Suomesta, joten kummituki papereiden valmistuskustannuksiin on enemmän kuin tervetullutta.

 

 

Tiina on Amorin oma kummi.