Toimi kummina

Kummitoiminta

Haluatko lähteä mukaan Balkanin koirien kummitoimintaan?                       

Kummikoiratoiminta auttaa Bosnian koiratarhalla asuvia koiria, jotka odottavat vielä lopullista kotiaan. Kummikoirien joukossa on myös koiria, jotka eivät vielä pysty etsimään uutta kotia.  Osa koirista on odottanut tarhalla monia vuosia.

Tarhan olosuhteet ovat hyvin alkeelliset, joten kummitoiminnan avulla voimme parantaa koirien elinoloja tarhalla. Kummituen avulla voimme hankkia uusia koirankoppeja tai suurempia aitauksia. Tuen avulla voidaan myös hoitaa koiria, jotka tarvitsevat säännöllistä tai akuuttia lääkinnällistä hoitoa. Lisäksi voimme mahdollisuuksien mukaan hankkia erityistä hoitoa vaativille koirille paikallisia kotihoitopaikkoja Bosniasta. Osa kummikoirista on jo siirretty yhdistyksemme omalle tarhalle. Loput kummikoirista odottavat vielä siirtoa yhdistyksen turvakotiin.

Tällä sivustolla on hyvin pieni määrä kummikoirista. Päivitetyn kummikoiralistan löydät Balkanin koirat ry:n Facebook-sivuilta kummialbumista.

Koirakummiksi ryhtyminen on helppo tapa tukea tarhoilla asuvien koirien hyvinvointia. Koiran kummina voi toimia yksittäinen henkilö tai vaikka työporukka.

Oma kummikoira

Kummikoira-albumiin pääset tästä. Saat oman kummikoiran ja etunimesi näkyy kummikoiran esittelyn yhteydessä. Kummina saat kummikoirasi kuulumisia ja valokuvia sähköpostiisi aina tarhakäyntiemme jälkeen. Jos haluat ilmoittautua koiran kummiksi, täytä allaoleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Yhdellä koiralla voi olla useampia kummeja. Huomioithan, että maksamasi kummituki ei kohdennu ainoastaan kummikoirallesi, vaan siitä hyötyvät kaikki tarhan koirat.

Kummimaksu on 10 euroa kuukaudessa. Kummimaksun voi maksaa joka kuukausi, tai useamman kuukauden kerralla. Kummimaksu maksetaan Balkanin koirat ry:n rahankeräystilille FI0458001320321754. Käytäthän maksuviitettä 1705090. Jos maksu ei onnistu viitteen kanssa, voit laittaa viestikenttään sanan ”kummikoira”. Jos sinulle tulee kysyttävää kummikoirista, kerromme mielellämme lisää.

Ennen lomakkeen lähettämistä, tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, kiitos.

Kummikoirat kiittävät avustasi! 

%d bloggaajaa tykkää tästä: