Anna koiralle koti

Anna koiralle koti

Bosniassa koiria hylätään, pahoinpidellään, pelätään ja ennen kaikkea koirien hyvinvoinnista ei välitetä. Näissä maissa – kuin myös muualla maailmalla- yksi ratkaisu kodittomien koirien ongelmaan on koiratarha, jossa koirat joutuvat valitettavasti elämään kurjissa olosuhteissa. Usein koiratarhat ovat liian täynnä, ruokaa ei ole tarpeeksi kaikille, koirilla ei ole mahdollisuutta saada ollenkaan lääkinnällistä hoitoa tai päästä ikinä tarhalta pois. Koirat eivät pääse viettämään koiran elämää, vaan joutuvat hyväksymään ihmisen aiheuttaman kohtalonsa. Valtaosa paikallisesta väestöstä ei adoptoi, päinvastoin ihmiset hylkäävät koiria kaduille tai tarhojen ulkopuolelle lähes päivittäin.

Kodittomien koirien vähentäminen pysyvästi on päätarkoituksemme, valistuksella ja sterilointiprojekteilla. Haluamme kuitenkin antaa myös mahdollisuuden yksittäisille koirille parempaan elämään. Siksi adoptiot Bosnian tarhoilta ovat tärkeässä roolissa yhdistyksemme toiminnassa. Adoptoimalla kotia etsivän koiran Bosnian tarhoilta, annat sille mahdollisuuden viettää hyvän ja turvallisen loppuelämän. Samalla  annat myös mahdollisuuden toiselle koiralle päästä kadulta tai pahamaineiselta kunnalliselta tarhalta pois.

Jos haluat auttaa tarjoamalla kodin kotia etsivälle koiralle:

Sivuilla tytöt ja pojat  voit tutustua kotia etsiviin koiriin. Adoptioon liittyviä lisätietoja löydät Adoptioprosessi -sivulta.

Balkanin koirat ry on rekisteröitynyt tuojaksi Elintarviketurvallisuusvirasto Eviraan, TRACES-järjestelmään sekä Aluehallintovirastoon. Noudatamme Eviran maahantuontimääräyksiä (tarkemmin Eu:n ulkopuolelta tuontia koskevia ehtoja). Lisätietoja Ruokaviraston sivuilta

%d bloggaajaa tykkää tästä: