Milka

Milka, noin 2-vuotias, noin 13kg

Milka on saapunut kotihoitoon Turkuun ja etsii hyvää loppuelämän kotia 😊
Milka on noin 2-vuotias kiltti ja pehmeä tyttö. Milkalle etsitään kotia rauhalliselta ympäristöltä, keskustan ulkopuolelta, jossa on entuudestaan koirakokemusta ja ensisijaisesti jossa on toinen kiltti koira.

Kuulumisia kotihoidosta: Ensimmäisinä päivinä Milka on ollut arka ja ei ole suostunut liikkumaan. Päivä päivältä Milka on rohkaistunut. Ensimmäisenä päivänä Milkan turvapaikka oli pöydän alla. Pikku hiljaa Milka siirtyi ensin keittiön matolle, sitten eteisen matolle, ja nyt sitten nukkuu patjan päällä täällä olohuoneessa meidän muiden koirien kanssa. Yönsäkin nukkui tuossa patjalla. Väliin tosin menee taas pöydän alle.
Lenkillä pyöräilijät ja vastaantulevat jalankulkijat jännittää vielä. Uusia asioita Milkalle, jotka vielä pelottavat mutta tosi nopeasti on muutoin rohkaistunut. Alkuun ei suostunut liikumaan, nyt kävellään jo reippaammin. Vaikuttaa melko rauhalliselta ja pehmeältä luonteelta. Innostuu ruuasta, makupaloista, lumihangesssa pyörimisestä ja nauttii rapsutuksista. Häntä heiluu usein 🙂
Milka on ollut myös sisäsiisti, yhtä vahinkoa lukuunottamatta.
Milka on pieni-keskikokoinen, painoltaan 13-15kg.

Lisätietoja: adoptioprosessi

%d bloggaajaa tykkää tästä: