Hugo

noin 7kk, 5kg

Hugo löydettiin sisaruksineen hylättyinä Bosnian kaduilta aivan pieninä pentuina. Onneksi saimme pennut turvakodille ja pennuista Hugo, Hugon veli ja sisko selvisivät. Hugo on hieman arka, pienikokoinen, noin 5 kg painoinen mäyristyylinen 7 kuukauden ikäinen poika. Hugo sai kasvaa ja rohkaistua turvakodilla puolisen vuotta ennen Suomeen kotihoitoon saapumistaan. Hugo etsii omaa kotiaan Helsingissä!

Hugo saapui kotihoitoon Suomeen 6.2.2021

Ensimmäiset päivät Hugolla meni levätessä omassa pedissä ja tarpeet tehtiin hienosti heti alusta alkaen pihalle. Joitakin vahinkoja on sattunut sisälle ja sattuu edelleen. Hugo on rohkaistunut viikossa tosi paljon, mutta edelleen ulkoilu on tosi jännää ja kierretään vain samoja tuttuja polkuja lähipuistossa. Autot, ratikka ja bussit ovat vielä Hugolle pelottavia. Alkuun uudet ihmiset ovat jännittäviä, mutta lyhyen tutustumisen jälkeen rapsutukset ja syli kelpaavat tälle kaverille.

Hugo on ainakin vielä aika arka ja vaatii tulevalta omistajalta ymmärrystä, omistautumista ja aikaa jännien asioiden äärellä. Kodin toinen koira tuo Hugolle paljon tukea, mutta pärjäilee hyvin myös yksikseen. Hugo on tosi kiltti ja tottelevainen, ymmärtää ”ei” käskyn ja tottelee kyllä kieltoja. Hugo rakastaa käpertyä rapsuteltavaksi ja olla lähellä, leikkii innoissaan leluilla ja toisen koiran kanssa ja osaa hymyillä kun on iloinen. Toiselta koiralta Hugo puolustaa luitaan ja ruokaa.

Hugo on vielä pentumainen ja aika leikkisä. Uuden kodin tulisi kiinnittää huomiota kouluttamiseen positiivisen vahvistamisen kautta, ja järjestää pojalle tarpeeksi aktivointia ajan kuluksi.

Hugo ollut kotihoidossa vielä hyvin vähän aikaa, ja todennäköisesti rohkaistuu totuttuaan uuteen ympäristöön. Ihminen tuo paljon turvaa jo nyt, ja uskoisimme Hugon pärjäävän myös ainoana koirana.

Mikäli uskot Hugon olevan sinulle juuri se oikea perheenjäsen, tutustuthan ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiimme!

%d bloggaajaa tykkää tästä: